ΤΕΝΙΣ

Αυστραλιανό Όπεν: Εκτός Μάρεϊ και Νισικόρι

Kei Nishikori, of Japan, reacts after losing a point to Alex de Minaur, of Australia, during round three of the US Open tennis championships Friday, Aug. 30, 2019, in New York. (AP Photo/Kevin Hagen)
Kei Nishikori, of Japan, reacts after losing a point to Alex de Minaur, of Australia, during round three of the US Open tennis championships Friday, Aug. 30, 2019, in New York. (AP Photo/Kevin Hagen) AP

Ο Άντι Μάρεϊ και ο Κέι Νισικόρι θα είναι δύο από τις δεδομένες απουσίες από το Αυστραλιανό Όπεν το οποίο θα διεξαχθεί από τις 20 Ιανουαρίου μέχρι τις 2 Φεβρουαρίου στην Μελβούρνη.

Η προετοιμασία των περισσότερων αθλητών για την έναρξη της νέας σεζόν στο τένις βρίσκεται στην τελική της ευθεία. Το ATP Cup και φυσικά το Αυστραλιανό Όπεν το οποίο θα διεξαχθεί από τις 20 Ιανουαρίου μέχρι τις 2 Φεβρουαρίου στην Μελβούρνη αποτελούν τα δύο πρώτα μεγάλα ραντεβού της χρονιάς.

Απόντες από το πρώτο Grand Slam της χρονιάς θα είναι σίγουρα τόσο ο Άντι Μάρεϊ όσο και ο Κέι Νισικόρι. Πρώτος άνοιξε τον χορό ο Βρετανός. Ο Μάρεϊ θέλει να ξεπεράσει τον τραυματισμό του στην βουβωνική χώρα και έτσι αποφάσισε να μην ρισκάρει.

"Δυστυχώς, είχα ένα πισωγύρισμα και πρέπει να δουλέψω πρώτα πριν επιστρέψω στους αγώνες. Έχω δουλέψει σκληρά για να φέρω τον εαυτό μου σε μια κατάσταση που να μπορώ να αγωνιστώ στο κορυφαίο επίπεδο και είμαι πολύ λυπημένος που δεν θα μπορέσω να αγωνιστώ", είπε ο Μάρεϊ.

Την Δευτέρα ήρθε η σειρά του Κέι Νισικόρι να ανακοινώσει την απόφασή του να μην αγωνιστεί στο πρώτο Grand Slam της χρονιάς. "Σήμερα, πήραμε μαζί με την ομάδα μου την απόφαση αυτή, καθώς δεν είμαι 100% έτοιμος και υγιής για να αγωνιστώ στο υψηλότερο επίπεδο. Η απόφαση αυτή δεν ήταν εύκολη, διότι η Αυστραλία είναι ένα από τα αγαπημένα μου μέρη.

Μαζί με την ομάδα μου θα συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά, για να επιστρέψω όσο το δυνατό πιο γρήγορα στο court. Σας ευχαριστώ όλους για τη στήριξή σας", έγραψε ο Ιάπωνας που έχει σαν μεγάλο στόχο της χρονιάς να αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ