ΤΕΝΙΣ

Αυγενάκης: "Μπράβο Στέφανε, σταθερά στο κορυφαίο επίπεδο"

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας  Προκόπιος Παυλόπουλος,  δεχθηκε σε ακρόαση την Εθνική Ομάδα Κωφών Γυναικών, η
οποία κατέκτησε το Χρυσό Μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης
Κωφών που διεξήχθη στο Lublin της Πολωνίας, στις 27/6 β 6/7/2019.
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπιος Παυλόπουλος, δεχθηκε σε ακρόαση την Εθνική Ομάδα Κωφών Γυναικών, η οποία κατέκτησε το Χρυσό Μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης Κωφών που διεξήχθη στο Lublin της Πολωνίας, στις 27/6 β 6/7/2019. EUROKINISSI

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, συνεχάρη τον Στέφανο Τσιτσιπά για τη νίκη του επί του Νόβακ Τζόκοβιτς και την πρόκριση στα ημιτελικά του Shanghai Masters.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς με απίστευτη εμφάνιση νίκησε με 2-1 σετ το No 1 της κατάταξης, Nόβακ Τζόκοβιτς, και προκρίθηκε πανηγυρικά στα ημιτελικά του Shanghai Masters.

Ο 21χρονος Έλληνας τενίστας δέχθηκε τα συγχαρητήρια από τον Λευτέρη Αυγενάκη. Ο Υφυπουργός Αθλητισμού συνεχάρη τον Τσιτσιμπά για το γεγονός ότι σταθερά βρίσκεται στο κορυφαίο επίπεδο και υποστήριξε ότι προωθεί την Ελλάδα παγκοσμίως.

"Μπράβο Στέφανε! Νίκησε ο Τσιτσιπάς τον Τζόκοβιτς, πήρε ρεβάνς για την προ μηνών ήττα στη Μαδρίτη και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Shanghai Masters.

Σταθερά στο κορυφαίο επίπεδο, προωθώντας την Ελλάδα παγκοσμίως, βοηθώντας το τένις να εξαπλωθεί ακόμα περισσότερο στη χώρα μας», έγραψε ο υφυπουργός αθλητισμού", ήταν το περιεχόμενο του tweet του Λευτέρη Αυγενάκη.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ