ΤΕΝΙΣ

Australian Open: Τα τέσσερα ζευγάρια των ημιτελικών

Serbia's Novak Djokovic makes a backhand return to Japan's Kei Nishikori during their quarterfinal match at the Australian Open tennis championships in Melbourne, Australia, Wednesday, Jan. 23, 2019. (AP Photo/Aaron Favila)
Serbia's Novak Djokovic makes a backhand return to Japan's Kei Nishikori during their quarterfinal match at the Australian Open tennis championships in Melbourne, Australia, Wednesday, Jan. 23, 2019. (AP Photo/Aaron Favila) AP PHOTO/AARON FAVILA

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κοντράρεται με τον Ράφα Ναδάλ την Πέμπτη ενώ μία ημέρα μετά, θέση στον τελικό του Australian Open διεκδικεί ο Τζόκοβιτς. Δείτε το πρόγραμμα των ημιτελικών σε άνδρες και γυναίκες.

Μετά από τον άθλο απέναντι στον Ρότζερ Φέντερερ και την ιστορική πρόκριση στα ημιτελικά του Australian Open κόντρα στον Μπαουτίστα Αγκούτ, ο Στέφανος Τσιτσιπάς θέλει τώρα να κάνει μία ακόμα τεράστια υπέρβαση, καθώς αντιμετωπίζει το πρωί της Πέμπτης (10:30) τον Ράφα Ναδάλ με στόχο το εισιτήριο για τον τελικό.

Εκεί θα περιμένει ο νικητής του ζευγαριού Τζόκοβιτς-Πουίγ που αναμετρώνται την Παρασκευή (10:30), με τον Σέρβο τενίστα να είναι φυσικά το ακλόνητο φαβορί για να βρεθεί στον τελικό, έχοντας εδώ και καιρό βρεθεί στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης.

Την ίδια ώρα, συναρπαστικές αναμένονται και οι μάχες των ημιτελικών στις γυναίκες, με την Πλίσκοβα να κοντράρεται με την Οσάκα και την Κβίτοβα με την Κόλινς, σε ματς που θα λάβουν χώρα το πρωί της Πέμπτης ώρα Ελλάδας (05:00 και 06:30 αντίστοιχα).

Τα δύο ζευγάρια των ημιτελικών στους άνδρες

Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο 14) - Ράφα Ναδάλ (Νο 2)

Νόβακ Τζόκοβιτς (Νο 1) - Λούκας Πουίγ (Νο 28)

Τα δύο ζευγάρια των ημιτελικών στις γυναίκες

Καρολίνα Πλίσκοβα (Νο 7) - Ναόμι Οσάκα (Νο 4)

Πέτρα Κβίτοβα (Νο 8) - Ντανιέλ Ρόουζ Κόλινς (Νο 35)

Photo Credits: AP Photo/Aaron Favila

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ