ΤΕΝΙΣ

Australian Open: Με Καρούζο ο Τσιτσιπάς, με Γκασπαριάν η Σάκκαρη στην πρεμιέρα

Stefanos Tsitsipas and Maria Sakkari of Greece during their mixed doubles match against Switzerland's Roger Federer and Belinda Bencic at the Hopman Cup in Perth, Australia, Thursday Jan. 3, 2019. (AP Photo/Trevor Collens)
Stefanos Tsitsipas and Maria Sakkari of Greece during their mixed doubles match against Switzerland's Roger Federer and Belinda Bencic at the Hopman Cup in Perth, Australia, Thursday Jan. 3, 2019. (AP Photo/Trevor Collens) AP

Τον Σεμπάστιαν Καρούζο (νο94) θα αντιμετωπίσει στην πρεμιέρα του Australian Open ο Στέφανος Τσιτσιπάς, με την Μαρία Σάκκαρη να παίζει με την Ρωσίδα Μαργκαρίτα Γκασπαριάν (νο98) της παγκόσμιας κατάταξης.

Έγινε η κλήρωση του Australian Open με τον Στέφανο Τσιτσιπά και τη Μαρία Σάκκαρη να μαθαίνουν τους αντιπάλους τους στην πρεμιέρα του τουρνουά Grand Slam της Μελβούρνης. Ο 21χρονος πρωταθλητής θα βρει στο δρόμο του τον Ιταλό, Σαλβατόρε Καρούζο, νο94 στην παγκόσμια κατάταξη, με την Μαρία Σάκκαρη να αντιμετωπίζει την επικίνδυνη Μαργκαρίτα Γκασπαριάν νο98 στο ταμπλό.

Εάν προχωρήσει στο τουρνουά ο Στέφανος Τσιτσιπάς πιθανότατα θα αντιμετωπίσει τον Νόβακ Τζόκοβιτς στα προημιτελικά, αφού είναι στην κάτω μεριά του ταμπλό, ενώ στα ημιτελικά αμφότεροι θα έχουν αντίπαλο τον Ρότζερ Φέντερερ.

Βέβαια μέχρι να φτάσουμε εκεί υπάρχει δρόμος μπροστά, καθώς στο δεύτερο γύρο ο Τσιτσιπάς θα παίξει με το νικητή του ζευγαριού Κολσράιμπερ-Ζιρόν, ενώ στη συνέχεια πιθανότατα θα πετύχει τον Μίλος Ράονιτς στον 3ο γύρο και τον Μπαουτίστα Αγκούτ στον 4ο.

Όσον αφορά τη Μαρία Σάκκαρη, η 24χρονη πρωταθλήτρια, θα έχει δύσκολο έργο στην διάρκεια του τουρνουά, καθώς εάν περάσει την Ρωσίδα θα βρει μπροστά της την Κινέζα Σουάι Πενγκ νο70, στον 3ο γύρο θα πέσει πάνω στην Μάντισον Κις (νο10) και στον 4ο γύρο το νο7 της παγκόσμιας κατάταξης Πέτρα Κβίτοβα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ