ΤΕΝΙΣ

Australian Open: Η Σάκκαρη πέρασε εύκολα στο δεύτερο γύρο

Maria Sakkari of Greece plays a shot during her match against Naomi Osaka of Japan at the Brisbane International tennis tournament in Brisbane, Australia, Tuesday, Jan. 7, 2020. (AP Photo/Tertius Pickard)
Maria Sakkari of Greece plays a shot during her match against Naomi Osaka of Japan at the Brisbane International tennis tournament in Brisbane, Australia, Tuesday, Jan. 7, 2020. (AP Photo/Tertius Pickard) AP

Η Μαρία Σακκαρη επικρατησε με 6-2, 6-2 κόντρα στην Μαργκαρίτα Γκασπαριάν και προκρίθηκε στο δεύτερο γύρο του Australian Open.

Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε την αναμέτρηση με την Μαργκαρίτα Γκασπαριάν η Μαρία Σάκκαρη. Η Σακ επικράτησε με 6-2, 6-2 κόντρα στην Ρωσίδα και προκρίθηκε στο δεύτερο γύρο του Australian Open.

Παρά το γεγονός ότι έκανε πολλά αβίαστα λάθη και είχε χαμηλό ποσοστό περασμένων πρώτων σερβίς η 24χρονη Σπαρτιάτισσα δεν δυσκολεύτηκε καθόλου απέναντι στο Νο100 της Παγκόσμιας κατάταξης.

Ο αγώνας ξεκίνησε ιδανικά για την Μαρία Σάκκαρη. Η Σακ έκανε break στο σερβίς της αντιπάλου της μόλις στο δεύτερο game του παιχνιδιού και στη συνέχεια κράτησε το δικό της για να προηγηθεί με 3-0.

Η 24χρονη Ελληνίδα είχε τέσσερα break points στο τέταρτο game, αλλά η Γκασπαριάν έβγαλε αντίδραση και κατάφερε να μειώσει σε 3-1. Η Ρωσίδα όμως δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο του σετ να απειλήσει την Σάκκαρη.

Η Σακ κράτησε άνετα το σερβίς της χωρίς να αφήσει την αντίπαλό της να φτάσει σε break point, αντίθετα εκείνη έκλεισε το σετ με δεύτερο break για να το κατακτήσει με 6-2 έχοντας συνολικά 2/7 break points.

Το δεύτερο σετ ήταν καρμπόν με το πρώτο. Η Σάκκαρη έκανε ξανά break στο σερβίς της αντιπάλου της μόλις στο δεύτερο game του παιχνιδιού και στη συνέχεια κράτησε το δικό της για να προηγηθεί με 3-0. Στη συνέχεια οι δύο τενίστριες κράτησαν το σερβίς τους μέχρι να ξανακάνει break η Σάκκαρη στο όγδοο game για να κλείσει το σετ και το ματς με 6-2, 6-2.

AP Photo/Tertius Pickard

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ