ΤΕΝΙΣ

Australian Open: Εύκολα ο Τζόκοβιτς τον Σβάρτσμαν και τώρα Ράονιτς

Novak Djokovic of Serbia celebrates after defeating Roger Federer of Switzerland during their semifinal match of the Paris Masters tennis tournament at the Bercy Arena in Paris, France, Saturday, Nov. 3, 2018. (AP Photo/Thibault Camus)
Novak Djokovic of Serbia celebrates after defeating Roger Federer of Switzerland during their semifinal match of the Paris Masters tennis tournament at the Bercy Arena in Paris, France, Saturday, Nov. 3, 2018. (AP Photo/Thibault Camus) AP

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς απέκλεισε στα τρία σετ τον Ντιέγκο Σβάρτσμαν και πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά του Australian Open για 11η φορά στη καριέρα του. Τώρα, αντιμετωπίζει τον δήμιο του Τσιτσιπά, τον Μίλος Ράονιτς.

Για 11η φορά στην καριέρα του ο Νόβακ Τζόκοβιτς προκρίθηκε στην προημιτελική φάση του Australian Open. Ο Σέρβος τενίστας επικράτησε 3-0 σετ του Ντιέγκο Σβάρτσμαν και τώρα θα αντιμετωπίσει τον Μίλος Ράονιτς, ο οποίος είχε αποκλείσει τον Στέφανο Τσιτσιπά.

Ο Nole επιβλήθηκε 6-3, 6-4, 6-4 σε και προκρίθηκε με συνοπτικές διαδικασίες στην 8άδα. Αυτός είναι 47ος προημιτελικός του σε Grand Slam και στόχος του είναι να φτάσει στην κατάκτηση του τίτλου. Ο μόνος με περισσότερες παρουσίες σε προημιτελικό είναι ο Ρότζερ Φέντερερ με 56.

Ο Ράονιτς, μετά τον Τσιτσιπά, έκανε τρομερό αγώνα και με τον Μάριν Τσίλιτς, επικρατώντας με 6-4, 6-3, 7-5 και ακόμα δεν έχει χάσει σετ στο τουρνουά. Αυτό είναι το καλύτερο τουρνουά για τον Ράονιτς στους τελευταίους 12 μήνες, μετά το περσινό Australian Open, όπου επίσης είχε προκριθεί στα προημιτελικά. Απέναντι στον Τζόκοβιτς, ο Καναδός μετράει εννέα ήττες σε ισάριθμους αγώνες.

AP Photo/Thibault Camus

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ