INDIAN WELLS

ATP & WTA: Άκυρο το τουρνουά στο Κρεμλίνο λόγω κορονοϊού

Serbia's Novak jokovi arrives for his match with Argentina's Diego Sebastián Schwartzman during their final match at the Italian Open tennis tournament, in Rome, Monday, Sept. 21, 2020. (Alfredo Falcone/LaPresse via AP)
Serbia's Novak jokovi arrives for his match with Argentina's Diego Sebastián Schwartzman during their final match at the Italian Open tennis tournament, in Rome, Monday, Sept. 21, 2020. (Alfredo Falcone/LaPresse via AP) ALFREDO FALCONE/LAPRESSE VIA AP

Η Μόσχα ανακοίνωσε την ακύρωση του VTB Kremlin Cup σε ATP και WTA λόγω των πολλών κρουσμάτων κορονοϊού και του αυξημένου αριθμού νεκρών από την πανδημία.

Οι διοργανώτριες αρχές του ανδρικού και του γυναικείου τένις, ανακοίνωσαν την ακύρωση του VTB Kremlin Cup που θα διεξαγόταν στη Μόσχα τον Οκτώβριο, λόγω της κατάστασης με την πανδημία του Covid-19. Την απόφαση για την ακύρωση του τουρνουά, πήρε η Δημοτική Αρχή της Ρώσικης πρωτεύουσας καθώς η κατάσταση στη Ρωσία δεν είναι θετική, μετρώντας 19,000 θανάτους και πάνω από 1εκ. κρούσματα.

Το ATP 250 τουρνουά θα διεξαγόταν 19-25 Οκτωβρίου ενώ το WTA Premier από τις 26 Οκτωβρίου έως την 1η Νοεμβρίου. Τα άλλα ATP τουρνουά εκείνης της εβδομάδας, το European Open στην Αμβέρσα και το Bett1HULKS Championships στην Κολωνία, θα διεξαχθούν κανονικά.

Την προηγούμενη εβδομάδα, αναμένεται να διεξαχθεί κανονικά το ATP 500 τουρνουά στην Αγία Πετρούπολη (12-18 Οκτωβρίου), με τη συμμετοχή και του Στέφανου Τσιτσιπά.

Πηγή: Tennis24

Alfredo Falcone/LaPresse via AP

TAGS INDIAN WELLS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ