ΤΕΝΙΣ

ATP Finals: Προκρίθηκε ο Ντανίλ Μεντβέντεφ

Daniil Medvedev, of Russia, serves to Federico Delbonis, of Argentina, during the first round of the U.S. Open tennis championships, Tuesday, Sept. 1, 2020, in New York. (AP Photo/Frank Franklin II)
Daniil Medvedev, of Russia, serves to Federico Delbonis, of Argentina, during the first round of the U.S. Open tennis championships, Tuesday, Sept. 1, 2020, in New York. (AP Photo/Frank Franklin II) AP PHOTO/FRANK FRANKLIN II

Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ έγινε ο 4ος τενίστας που εξασφαλίζει μαθηματικά την συμμετοχή του στο Nitto ATP Finals του Λονδίνου (15-22 Νοεμβρίου).

Μπορεί να μην κατάφερε να αγωνιστεί για δεύτερη διαδοχική χρονιά στον τελικό του Αμερικανικού Όπεν, όμως συγκέντρωσε τους απαραίτητους πόντους για να προκριθεί, για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν, στο ραντεβού των "8" κορυφαίων της χρονιάς.

Τη συμμετοχή τους στο σπουδαίο τουρνουά, έχουν ήδη εξασφαλίσει οι Τζόκοβιτς, Ναδάλ και Τιμ ενώ ο 5ος στη σειρά είναι ο υπερασπιστής του τίτλου, Στέφανος Τσιτσιπάς που με δύο καλά τουρνουά σε Ρώμη και Παρίσι, θα έχει την ευκαιρία να υπερασπιστεί τον τίτλο του στην O2 Arena του Λονδίνου.

Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ που έχασε απ'τον Τιμ στον πρώτο του τελικό Grand Slam, βρίσκεται επίσης σε τροχιά πρόκρισης στο ATP Finals το οποίο είχε κατακτήσει το 2018 και είχε γίνει ο πρώτος Γερμανός πρωταθλητής της διοργάνωσης, μετά τον Μπόρις Μπέκερ το 1995.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα επιδημιολογικά δεδομένα στη Μεγάλη Βρετανία, το ATP Finals θα διεξαχθεί χωρίς θεατές στις κερκίδες της O2 Arena, το διάστημα 15 με 22 Νοεμβρίου 2020.

Πηγή: Tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ