ΤΕΝΙΣ

ATP Finals: Ο Ζβέρεφ νίκησε εμφατικά τον Ναδάλ

Alexander Zverev of Germany celebrates winning match point against Rafael Nadal of Spain during their ATP World Tour Finals singles tennis match at the O2 Arena in London, Monday, Nov. 11, 2019. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Alexander Zverev of Germany celebrates winning match point against Rafael Nadal of Spain during their ATP World Tour Finals singles tennis match at the O2 Arena in London, Monday, Nov. 11, 2019. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP

Ο Σάσα Ζβέρεφ επικράτησε 6-2, 6-4 επί του Ραφαέλ Ναδάλ, πήρε την πρώτη του νίκη απέναντι στον Ισπανό και την Τετάρτη θα αντιμετωπίσει τον Στέφανο Τσιτσιπά.

Την πρώτη του νίκη επί του Ράφα Ναδάλ πήρε ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ. Ο Γερμανός τενίστας τενίστας ήταν εξαιρετικά και κατάφερε να επιβληφεί με 6-2, 6-4 επί του Ισπανού. Αυτή ήταν η πρώτη του νίκη μετά από πέντε ήττες απέναντι στον Ναδάλ.

Ο Ισπανός έδειξε να μην είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Παρά το γεγονός ότι το τιμ μου τόνιζε ότι είναι έτοιμος για το ATP Finals αυτό δεν φάνηκε στον πρώτο του αγώνα. Ο Ζβέρεφ εκμεταλλεύτηκε όλα τα λάθη του μεγάλου αντιπάλου του και έφτασε στην νίκη που βάζει φωτιά στον όμιλο.

Ο Γερμανός θα αντιμετωπίσει την Τετάρτη (13/11, 22.00) τον Στέφανο Τσιτσιπά και ο νικητής θα αποκτήσει μεγάλο προβάδισμα για την πρόκριση στα ημιτελικά. Υπενθυμίζουμε ότι νωρίτερα ο Στέφανος Τσιτσιπάς είχε επικρατήσει επί του Μεντβέντεβ με 7-6 (5), 6-4.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ