ΤΕΝΙΣ

ATP Cup: Πρωταθλήτρια η Σερβία με τεράστιο Τζόκοβιτς

Novak Djokovic of Serbia reacts to winning a point against Rafael Nadal of Spain during their ATP Cup tennis match in Sydney, Sunday, Jan. 12, 2020. (AP Photo/Steve Christo)
Novak Djokovic of Serbia reacts to winning a point against Rafael Nadal of Spain during their ATP Cup tennis match in Sydney, Sunday, Jan. 12, 2020. (AP Photo/Steve Christo) AP

Η Σερβία με πρωταγωνιστή τον Νόβακ Τζόκοβιτς επικράτησε με 2-1 κόντρα στην Ισπανία και κατέκτησε το πρώτο ATP Cup στην ιστορία. (VIDEOS)

Το πρώτο ATP Cup κατέληξε στα χέρια της Σερβίας. Οι Σέρβοι με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Νόβακ Τζόκοβιτς επικράτησαν με 2-1 κόντρα στην Ισπανία και κατέκτησαν τον τίτλο μέσα σε αποθέωση.

Οι Ίβηρες πήραν το πρώτο ματς με τον εξαιρετικό Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκούτ να επικρατεί με 7-5, 6-1 κόντρα στον Ντούσαν Λάγιοβιτς.

Στη συνέχεια πήραν σειρά τα βαριά όπλα των δύο ομάδων. Νόβακ Τζόκοβιτς και Ραφαέλ Ναδάλ τέθηκαν αντιμέτωποι με τον Σέρβο να επικρατεί εύκολα στο πρώτο σετ με 6-2 και στη συνέχεια να παίρνει τη νίκη σε ένα κλειστό σετ με 7-6 (4).

Έτσι, όλα κρίθηκαν στο διπλό όπου έπειτα από απόφαση της ομάδας η Ισπανία έπαιξε χωρίς τον Ναδάλ. Οι Τζόκοβιτς και Τροΐτσκι επικράτησαν τον Μπούστα και Λόπεθ με 6-3, 6-4 και έδωσαν τη νίκη στην Σερβία. Το τέλος βρήκε τους Σέρβους να πανηγυρίζουν έξαλλα με τον Τζόκοβιτς να είναι ο κορυφαίος του τουρνουά αφού το ολοκλήρωσε δίχως ήττα είτε στα μονά είτε στα διπλά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ