ΤΕΝΙΣ

Αθωώθηκε η Βένους Ουίλιαμς για εμπλοκή σε τροχαίο δυστύχημα

Αθωώθηκε η Βένους Ουίλιαμς για εμπλοκή σε τροχαίο δυστύχημα

H Βένους Ουίλιαμς αθωώθηκε από την πολιτεία της Φλόριντα, μετά την ατυχή ανάμειξή της σε θανάσιμο τροχαίο ατύχημα στο Palm Beach Gardens τον περασμένο Ιούνιο.

Τέλος καλό, όλα καλά για την Βένους Ουίλιαμς, η οποία αθωώθηκε από την πολιτεία της Φλόριντα, μετά την ανάμειξή της σε θανάσιμο τροχαίο ατύχημα στο Palm Beach Gardens, τον περασμένο Ιούνιο.

Η 37χρονη τενίστρια οδηγούσε το SUV της και πέρασε από διασταύρωση χωρίς προτεραιότητα, με συνέπεια να την εμβολίσει ένα αμάξι που οδηγούσε μία ηλικιωμένη. Ο 78χρονος σύζυγός της ηλικιωμένης υπέστη σοβαρούς τραυματισμούς στο κεφάλι και υπέκυψε στα τραύματα ύστερα από μάχη δύο εβδομάδων στην εντατική μονάδα θεραπείας. Η σύζυγος του θύματος υπέστη κατάγματα και άλλους πιο μικρούς τραυματισμούς.

Αρχικά, η αστυνομία πίστευε πως η Αμερικανίδα είχε σημαντική ευθύνη για το τρακάρισμα, ενώ δεν υπήρχαν μάρτυρες. Η οικογένεια της Μπάρσον έκανε μήνυση στην Ουίλιαμς, τελικά όμως το βίντεο από την κάμερα ασφαλείας έδειξε πως η Βένους ξεκίνησε το αυτοκίνητο με πράσινο και είχε προτεραιότητα για να περάσει στη διασταύρωση, την ώρα που το αυτοκίνητο της Μπάρσον έπεσε πάνω της.

Η έρευνα της αστυνομίας έδειξε ότι η Γουίλιαμς δεν ήταν υπό την επιρροή αλκοόλ ή ναρκωτικών και ούτε χρησιμοποιούσε κάποια ηλεκτρονική συσκευή την ώρα του δυστυχήματος.

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ενεπλάκη σε τροχαίο. Το 2002, το όχημα στο οποίο επέβαινε μαζί με τον θετό αδερφό της, Ρίτσαρντ και τη σύζυγό του Άνα, ενεπλάκη σε τροχαίο, με τη Βένους Γουίλιαμς να διαφεύγει με μικροτραυματισμούς.

Τον Σεπτέμβριο του 2009, η τροχαία τη σταμάτησε για έλεγχο και της επέβαλε πρόστιμο 90 λιρών, διότι δεν είχε ασφάλεια αυτοκινήτου μαζί της. Τέσσερα χρόνια αργότερα, πλήρωσε πρόστιμο 125 λιρών, διότι το δίπλωμά της είχε λήξει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ