ΤΕΝΙΣ

"Αρπάχτηκαν" Βερδάσκο και Κοκκινάκης

"Αρπάχτηκαν" Βερδάσκο και Κοκκινάκης

Ο Φερνάντο Βερδάσκο είχε έντονο διαπληκτισμό με τον Θανάση Κοκκινάκη στο Μαϊάμι, με τον πατέρα του δεύτερου να αποτελεί επίκεντρο της διαμάχης τους. Η επική απάντηση του Ελληνοαυστραλού. (video)

Επεισοδιακή ήταν η μονομαχία του Θανάση Κοκκινάκη με τον Φερνάντο Βερδάσκο στο πλαίσιο του τρίτου γύρου του Masters 1000 στο Μαϊάμι.

Ο Ισπανός νίκησε τον Ελληνοαυστραλό, ο οποίος στον προηγούμενο γύρο άφησε εκτός τον Ρότζερ Φέντερερ, αλλά ο μεταξύ τους λεκτικός διαπληκτισμός έγινε viral.

Ο Φερνάντο Βερδάσκο διαμαρτυρήθηκε προς τον διαιτητή για ενοχλήσεις από άτομο που βρισκόταν στην εξέδρα και καθόταν πίσω του.

"Δεν μπορώ να αποδεχθώ ότι ο τύπος από πίσω μου μιλά, δεν μπορώ να το ανεχτώ. Δεν θέλω να τον ενοχλήσω, αλλά δεν μπορώ να κάθομαι έτσι και να μην λέω τίποτα. Δεν μπορώ να μείνω ήσυχος".

Τότε παρενέβη ο Θανάσης Κοκκινάκης, ο οποίος υποστήριξε: "Δεν σου έδειξε έλλειψη σεβασμού. Είναι ο πατέρας μου, άρα με επηρεάζει".

Εκνευρισμένος ο 34χρονος Ίβηρας απάντησε: "Δεν είναι ο πατέρας σου. Είναι αυτός αριστερά του με το καπέλο".

Ο 21χρονος Ελληνοαυστραλός, ωστόσο, επιφύλασσε μια επική απόκριση για το τέλος: "Αυτός είναι ο γαμ@#$νος ο πατέρας μου".

Ο Βερδάσκο αρχικά ζήτησε συγγνώμη - ο Κοκκινάκης επέμεινε ότι ο πατέρας του, Τρέβορ, δεν του έδειξε έλλειψη σεβασμού - αλλά προσπαθούσε να εξηγήσει την ενόχληση που ένιωθε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ