ΤΕΝΙΣ

Αποκλείστηκε στον πρώτο γύρο του Connecticut Open η Μαρία Σάκκαρη

Maria Sakkari, of Greece, returns to Naomi Osaka, of Japan, at the Western & Southern Open, Tuesday, Aug. 14, 2018, in Mason, Ohio. (AP Photo/John Minchillo)
Maria Sakkari, of Greece, returns to Naomi Osaka, of Japan, at the Western & Southern Open, Tuesday, Aug. 14, 2018, in Mason, Ohio. (AP Photo/John Minchillo) AP

Πολύ νωρίς αποχαιρέτησε το Connecticut Open η Μαρία Σάκκαρη, καθώς ηττήθηκε με 2-0 σετ (6-4, 6-3) από την Ζαρίνα Ντίγιας στον πρώτο γύρο του τελευταίου τουρνουά πριν το US Open.

Τέσσερις μέρες μετά την ήττα της από την Ανέτ Κονταβέιτ στον δεύτερο γύρο του Western & Southern Open του Σινσινάτι, η Μαρία Σάκκαρη γνώρισε και δεύτερο πρόωρο αποκλεισμό, αυτή τη φορά στον πρώτο γύρο του Connecticut Open όπου "λύγισε" με 2-0 σετ (6-4, 6-3) από την Ζαρίνα Ντίγιας. Η 24χρονη τενίστρια από το Καζακστάν που βρίσκεται στο νούμερο 62 της παγκόσμιας κατάταξης θα αντιμετωπίσει στον δεύτερο γύρο την νικήτρια του ζευγαριού Ραντβάνσκα - Κβίτοβα, στο δρόμο για το έπαθλο των 235.000 δολαρίων, την ώρα που η Σάκκαρη θα ξεκουράζεται για το US Open το οποίο ξεκινά στις 27/8 στο Κουίνς της Νέας Υόρκης. Σίγουρα έχει ανάγκη από μερικές ανάσες, καθώς πριν τις ήττες από τις Κονταβέιτ και Ντίγιας, είχε αποκλειστεί και στον πρώτο γύρο του Μόντρεαλ από την Ντάρια Κασάτκινα.

Η Ντίγιας μπήκε δυναμικά στο ματς, πήρε τα τρία πρώτα γκέιμς, όμως η Σάκκαρη απάντησε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο για να ισοφαρίσει στο 3-3. Δεν κατάφερε, ωστόσο, κάτι περισσότερο και έχασε το πρώτο σετ με 4-6 για να βρεθεί από νωρίς με την πλάτη στον τοίχο. Η Ελληνίδα ξεκίνησε το δεύτερο σετ με τέσσερις σερί πόντους για το πρώτο γκέιμ, έκανε και το 2-0, όμως η Ντίγιας διατήρησε την ψυχραιμία της αρχικά για να ισοφαρίσει πριν πάρει και το προβάδισμα (2-3). Ήταν ένα κρίσιμο σημείο αυτό στο οποίο "επιβίωσε" η 24χρονη από το Καζακστάν, που με υπερπροσπάθεια πήρε το έβδομο γκέιμ για το 3-4 και τελικά "καθάρισε" την αναμέτρηση με στρέιτ σετς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ