ΤΕΝΙΣ

Αποκλείστηκε η Σάκκαρη στο Παλέρμο

Greece's Maria Sakkari reacts during her fourth round singles match against Petra Kvitova of the Czech Republic at the Australian Open tennis championship in Melbourne, Australia, Sunday, Jan. 26, 2020. (AP Photo/Andy Wong)
Greece's Maria Sakkari reacts during her fourth round singles match against Petra Kvitova of the Czech Republic at the Australian Open tennis championship in Melbourne, Australia, Sunday, Jan. 26, 2020. (AP Photo/Andy Wong) AP PHOTO/ANDY WONG

Η Μαρία Σάκκαρη ηττήθηκε σε 1 ώρα και 28 λεπτά αγώνα με 2-0 σετ από την Κριστίνα Πλίσκοβα στο 31st Ladies Open του Παλέρμο.

Η Μαρία Σάκκαρη δεν μπόρεσε να συνδυάσει την επιστροφή της στη δράση με θετικό αποτέλεσμα, αφού ηττήθηκε με 2-0 σετ από την Κριστίνα Πλίσκοβα, αργά το βράδυ της Δευτέρας στο 31st Ladies Open του Παλέρμο.

Δεχόμενη break στο ξεκίνημα και των δύο σετ, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια γνώρισε την ήττα με 6-4, 6-4 από την αριστερόχειρα Τσέχα και αποκλείστηκε από τη συνέχεια της χωμάτινης διοργάνωσης, στην επιστροφή του WTA Tour μετά από πέντε μήνες "καραντίνας".

Η Σάκκαρη, Νο3 του ταμπλό και Νο20 της παγκόσμιας κατάταξης, είχε τρία break points στο ματς, όλα σε ένα game, όμως δεν μπόρεσε να βρει τις απαραίτητες απαντήσεις στο σερβίς της αντιπάλου της και ηττήθηκε σε 1 ώρα και 28 λεπτά αγώνα, περίπου στις 02:00 τοπική ώρα.

"Οι συνθήκες ήταν πολύ δύσκολες. Πριν το ματς με πήρε ο ύπνος λίγο. Ήταν δύσκολο και για τη Μαρία. Το σώμα δεν είναι συνηθισμένο να παίζει μέχρι τόσο αργά. Το σερβίς μου με βοήθησε πολύ στο να φτάσω στη νίκη", είπε η Πλίσκοβα, Νο69 της παγκόσμιας κατάταξης.

Στο 2ο γύρο, η Τσέχα θα αντιμετωπίσει την wild card, Σάρα Εράνι που νωρίτερα πέτυχε σπουδαία νίκη με 7-5, 1-6, 6-4 επί της Σοράνα Κιρστέα. Στο ξεκίνημα της ημέρας, η Ντόνα Βέκιτς πέτυχε εύκολη νίκη με 6-1, 6-2 επί της Αράντχα Ρας και θα συναντήσει τη γηπεδούχο Ελιζαμπέτα Κοτσιαρέτο στη συνέχεια.

Πηγή: Tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ