Απαράδεκτος Βερντάσκο, έβαλε τις φωνές στο ball boy

Ο Φερνάντο Βερντάσκο είχε άθλια συμπεριφορά στον αγώνα του με τον Άντι Μάρεϊ για το "Shenzhen Open", όταν έβαλε τις φωνές στο ball boy επειδή καθυστέρησε -σύμφωνα με τον ίδιο- να του δώσει την πετσέτα. (VIDEO)

Ο Φερνάντο Βερντάσκο νίκησε 2-0 σετ τον Άντι Μάρεϊ στο πλαίσιο του Shenzhen Open. Ο Ισπανός επικράτησε 6-4 και 6-4 του Σκωτσέζου, παίρνοντας την πρόκριση στα ημιτελικά του τουρνουά.

Πέρα από το παιχνίδι, ο Ισπανός έχασε πόντους εκτίμησης μετά την απαράδεκτη συμπεριφορά του σε ball boy σε μια στιγμή που σέρβιρε. Ο πιτσιρικάς δεν του έδωσε την πετσέτα όσο γρήγορα θα ήθελε, με αποτέλεσμα να του βάλει τις φωνές και να κάνει διάφορες χειρονομίες με τα χέρια.

Μπορεί να ζήτησε συγγνώμη μετά, δεν το γνωρίζει κανείς, μπορεί να ήταν απλά πάνω στην ένταση της στιγμής, η αντίδρασή του ήταν ατυχέστατη και το video αποτελεί αδιάψευστο μάρτυρα του συμβάντος.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Νταϊάνα Ιγροπούλου, τι ακριβώς κάνεις συνέχεια στο Τόκιο;

Η Αναπληρωματική Σταρ Ελλάς 2009 έχει 'οργώσει' τα τελευταία οχτώ χρόνια τα μήκη και τα πλάτη του πλανήτη. Εννοείται πως το χάσαμε για πάντα το κορμί πατριώτη.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ