ΤΕΝΙΣ

Αντετοκούνμπο και Τσιτσιπάς υποψήφιοι στα βραβεία του ESPN

Stefanos Tsitsipas of Greece reacts after winning Rafael Nadal of Spain during the Madrid Open tennis men's semi-final match in Madrid, Spain, Saturday, May 11, 2019. (AP Photo/Bernat Armangue)
Stefanos Tsitsipas of Greece reacts after winning Rafael Nadal of Spain during the Madrid Open tennis men's semi-final match in Madrid, Spain, Saturday, May 11, 2019. (AP Photo/Bernat Armangue) AP PHOTO/BERNAT ARMANGUE

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι υποψήφιοι σε τρεις κατηγορίες στην ετήσια ψηφοφορία του ESPN.

Δύο Έλληνες αθλητές βρίσκονται ανάμεσα στους υποψήφιους για τα ετήσια βραβεία του ESPN. Η ψηφοφορία που θα τρέχει μέχρι τις 11 Ιουλίου έχει ως στόχο την ανάδειξη των κορυφαίων της προηγουμενης σεζόν και ανάμεσα τους βρίσκονται τόσο ο Γιάννης Αντετοκούνμπο όσο και ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Μάλιστα, ο σούπερ των Backs είναι υποψήφιος σε δύο κατηγορίες.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο διεκδικεί το βραβείο του καλύτερου αθλητή της χρονιάς, μαζί με τους Πάτρικ Μαόμς (NFL), Μούκι Μπετς (μπέιζμπολ) και Μπρουκς Κέπκα (γκολφ), καθώς και το βραβείο του καλύτερου παίκτη στο ΝΒΑ, μαζί με τους Τζέιμς Χάρντεν, Κέβιν Ντουράντ και Πολ Τζόρτζ.

Την ίδια ώρα ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι υποψήφιος για το βραβείο του καλύτερου τενίστα. Ποιοι είναι οι άλλοι υποψήφιοι; Ο Ραφαέλ Ναδάλ, ο Νόβακ Τζόκοβιτς και ο Ρότζερ Φέντερερ. Όπως μπορείτε να καταλάβετε και μόνο η παρουσία του ονόματος του "Στεφ" δίπλα σε αυτά των "Big 3" αποτελεί μεγάλη επιτυχία για τον Έλληνα τενίστα.

ΕΔΩ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ

ΕΔΩ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΕΝΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ