ΤΕΝΙΣ

Άντερσον: "Το καλύτερο μου παιχνίδι είναι εξίσου καλό με των Φέντερερ και Ναδάλ"

South Africa's Kevin Anderson celebrates a point against Jared Donaldson of the U.S. during their semifinal match at the Mexican Tennis Open in Acapulco, Mexico, Friday, March 2, 2018.(AP Photo/Rebecca Blackwell)
South Africa's Kevin Anderson celebrates a point against Jared Donaldson of the U.S. during their semifinal match at the Mexican Tennis Open in Acapulco, Mexico, Friday, March 2, 2018.(AP Photo/Rebecca Blackwell) AP

Ο Νοτιοαφρικανός τενίστας, Κέβιν Άντερσον, δήλωσε πως όταν πιάνει κορυφαία απόδοση το παιχνίδι του μπορεί να συγκριθεί με εκείνο του Φέντερερ και του Ναδάλ.

Κανείς δεν μπορεί να αμφιβάλει για το γεγονός ότι ο Κέβιν Άντερσον είναι ένας καλός τενίστας. Ειδικά τον τελευταίο ένα χρόνο αποδίδει εξαιρετικά και έτσι κατάφερε να φτάσει μέχρι το Νο8 της Παγκόσμιας κατάταξης.

Βέβαια, οι τελευταίες δηλώσεις που έκανε ήταν μάλλον προκλητικές αφού ουσιαστικά σύγκρινε τον εαυτό του με τον Ναδάλ και τον Φέντερερ.

Φυσικά, έβαλε μία προϋπόθεση. Εκείνο που ουσιαστικά συνέκρινε ήταν το καλύτερο του παιχνίδι με εκείνο των δύο σπουδαίων αθλητών τένις τονίζοντας πως ότι πιάνει την κορυφαία του απόδοση παίζει στο επίπεδο των άλλων δύο.

"Το τένις εξελίσσεται. Έχω κερδίσει πολλά τον τελευταίο χρόνο, από το τουρνουά στο Παρίσι πέρσι και έπειτα. Έχω βάλει τον εαυτό μου σε μια κατάσταση να κερδίζει συνέχεια. Το καλύτερό μου παιχνίδι, είναι όσο καλό του Ρότζερ και του Ράφα. Απλά, αυτοί μπορούν να παίζουν έτσι για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από ότι εγώ, αυτήν είναι η διαφορά μας. Πάντως, αισθάνομαι πως γίνομαι ολοένα και καλύτερος σε όλους τους τομείς!

Αυτήν την χρονική περίοδο, παίζω το καλύτερό μου τένις. Το τένις είναι ένα δύσκολο άθλημα, υπάρχουν πολλές εκπλήξεις και παγίδες, για αυτό και μου αρέσει τόσο πολύ. Νομίζω πως μπορώ να τα πάω ακόμη καλύτερα μέσα στο 2018" τόνισε μεταξύ άλλων.

Όπως ήταν φυσιολογικό η συγκεκριμένη ατάκα του προκάλεσε πολλά σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τον 31χρονο Νοτιοαφρικανό να δέχεται αυστηρή κριτική. Πάντως, αξίζει να σημειώσουμε ότι κόντρα στον Ναδάλ σε πέντε παιχνίδια δεν έχει πετύχει κάποια νίκη, ενώ ούτε απέναντι στον Φέντερερ έχει καταφέρει να επιβληθεί σε τέσσερις αναμετρήσεις.

Photo credits: AP Photo/Rebecca Blackwell

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ