ΤΕΝΙΣ

Ανοικτό το ενδεχόμενο διαλείμματος για τον Τζόκοβιτς

Serbia's Novak Djokovic grimaces during a press conference after losing to Austria's Dominic Thiem in a quarterfinal match of the French Open tennis tournament at the Roland Garros stadium, Wednesday, June 7, 2017 in Paris. (AP Photo/David Vincent)
Serbia's Novak Djokovic grimaces during a press conference after losing to Austria's Dominic Thiem in a quarterfinal match of the French Open tennis tournament at the Roland Garros stadium, Wednesday, June 7, 2017 in Paris. (AP Photo/David Vincent) AP

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς σε ερώτηση που του έγινε δεν έκρυψε ότι σκέφτεται να ενδεχόμενο να κάνει ένα μικρό διάλειμμα από τα κορτ.

Η αγωνιστική εικόνα του Νόβακ Τζόκοβιτς δεν είναι αυτή που μας έχει συνηθίσει και αυτό προβληματίζει περισσότερο από όλους τον ίδιο. Ο "Νόλε" σε ερώτηση που δέχτηκε μετά την ήττα του από τον Τιμ δεν κρύφτηκε πίσω από το δάκτυλο του.

Συγκεκριμένα, δημοσιογράφος τον ρώτησε αν σκέφτεται το ενδεχόμενο να κάνει ένα διάλειμμα κάτι που τον έχουν συμβουλεύσει να κάνει και εκείνος απάντησε: "Σκέφτομαι πολλά πράγματα τους τελευταίους δυο μήνες. Την ίδια στιγμή, έχω και μια ευθύνη απέναντι σε αυτό το παιχνίδι. Θα δούμε τι θα γίνει. Προφανώς δεν είναι μια εύκολη απόφαση, αλλά θα δω πως θα νιώθω όταν φύγω από εδώ και μετά θα αποφασίσω την επόμενη κίνησή μου.

Όλοι οι παίκτες που περνούν από το κορυφαίο επίπεδο, φτάνουν κάποια στιγμή σε αυτό το σημείο. Πρέπει να μάθω από αυτή την εμπειρία και να επιστρέψω δυνατότερος. Είναι μια μεγάλη πρόκληση και θέλω να τη δεχτώ.

Πάντα είχα υψηλές απαιτήσεις από τον εαυτό μου. Δεν είμαι κοντά στα καλύτερά μου και το γνωρίζω αυτό. Αλλά προσπαθώ να δουλέψω πάνω σε νέα πράγματα. Είναι μια εντελώς νέα κατάσταση για μένα, να μην κερδίζω μεγάλους τίτλους εδώ και 6-7 μήνες".

Photo credits: AP Photo/David Vincent

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ