ΤΕΝΙΣ

Ανατροπή και νίκη για Κόντα στο Battle of the Brits

Britain's Johanna Konta returns to Greece's Maria Sakkari during their Men's Singles Match on day five at the Wimbledon Tennis Championships in London Friday, July 7, 2017. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Britain's Johanna Konta returns to Greece's Maria Sakkari during their Men's Singles Match on day five at the Wimbledon Tennis Championships in London Friday, July 7, 2017. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP

Η Γιοχάνα Κόντα, κατόρθωσε να πραγματοποιήσει μια σπουδαία ανατροπή κόντρα στην Κέιτι Μπουλτέρ και να πάρει την πρώτη της νίκη στο Battle of the Brits!

Στο δεύτερό της αγώνα από τον Μάρτιο και μετά, η Νο1 Βρετανίδα τενίστρια, Γιοχάνα Κόντα, κατόρθωσε να πραγματοποιήσει μια σπουδαία ανατροπή κόντρα στην Κέιτι Μπουλτέρ και να πάρει την πρώτη της νίκη στο Battle of the Brits!

H 29χρονη τενίστρια έμεινε με σετ και break πίσω από την ταλαντούχα Μπουλτέρ που λόγω τραυματισμών έχει πέσει στο Νο370 στον κόσμο, αλλά κατάφερε να κάνει την ολική ανατροπή και να κερδίσει τη συμπατριώτισσα της με 2-6, 7-6(5), 10-6.

Στη δεύτερη έκδοση του Battle of the Brits, οι συμμετέχοντες έχουν χωριστεί σε δύο ομάδες, τους British Bulldog και τους Union Jacks με την Κόντα να επεκτείνει το προβάδισμα των πρώτων με 14-4.

Πηγή: Tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ