ΤΕΝΙΣ

Ανανέωσαν τη συνεργασία τους Ναδάλ - KIA

US OPEN / ÔÅËÉÊÏÓ / ÍÁÄÁË - ÌÅÍÔÂÅÍÔÅÖ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: FOR EDITORIAL USE ONLY / XINHUA NEWS AGENCY)
US OPEN / ÔÅËÉÊÏÓ / ÍÁÄÁË - ÌÅÍÔÂÅÍÔÅÖ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: FOR EDITORIAL USE ONLY / XINHUA NEWS AGENCY) EUROKINISSI SPORTS

Ο κάτοχος 19 Grand Slams Ραφαέλ Ναδάλ ανανέωσε εκ νέου την συνεργασία του με την ΚΙΑ για την επόμενη πενταετία.

Ο 34χρονος Ισπανός τενίστας, Ραφαέλ Ναδάλ, συνεργάστηκε για πρώτη φορά με την Kia Spain το 2004, ενώ δύο χρόνια αργότερα όντας 19 ετών έγινε ambassador (εκπρόσωπος) του brand της Kia παγκοσμίως.

Ο Ισπανός πρωταθλητής του τένις σχολίασε ότι: "Οι fans δεν παρακολουθούν τένις εδώ και μήνες τώρα, εκτός από τις καθημερινές προπονήσεις στην ακαδημία μου (Rafa Nadal academy), δεν είμαι ενεργός, για αυτό μου άρεσε πολύ που κάνουμε αυτό το special event για αυτούς.

Η ΚΙΑ βρίσκεται μαζί μου από τότε που ήμουν 17 ετών και έπαιξε σημαντικό ρόλο για εμένα τόσο στο κομμάτι του επαγγελματία τενίστα όσο και του ανθρώπου. Είμαι ενθουσιασμένος περιμένοντας να δω τι θα φέρουν τα επόμενα πέντε χρόνια τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου".

Ο πρόεδρος και CEO της Kia Motors, Ho Sung Song ανέφερε χαρακτηριστικά ότι: "Η δεκαεξάχρονη συνεργασία μας με τον Ράφα έδωσε έμπνευση σε εκατομμύρια ανθρώπους να παίξουν τένις, οπότε σε μια εποχή που χρειάζεται ακόμη περισσότερο τους fans του, θέλουμε να τους βάλουμε στο επίκεντρο της προπόνησης του, με σκοπό την ενθάρρυνση του για μια επιτυχημένη επιστροφή στις διοργανώσεις. Είμαστε χαρούμενοι που επεκτείναμε την συνεργασία μας για τα επόμενα πέντε χρόνια (με τον Ράφα) και ανυπομονούμε να εμπνεύσουμε ο ένας τον άλλον για να συνεχίσουμε να προχωράμε μπροστά.

Πηγή: Tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ