ΤΕΝΙΣ

Αμφίβολος για το Australian Open ο Τζόκοβιτς

Serbia's Novak Djokovic grimaces during a press conference after losing to Austria's Dominic Thiem in a quarterfinal match of the French Open tennis tournament at the Roland Garros stadium, Wednesday, June 7, 2017 in Paris. (AP Photo/David Vincent)
Serbia's Novak Djokovic grimaces during a press conference after losing to Austria's Dominic Thiem in a quarterfinal match of the French Open tennis tournament at the Roland Garros stadium, Wednesday, June 7, 2017 in Paris. (AP Photo/David Vincent) AP

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς παραμένει αμφίβολος για το Australian Open, όπως ο ίδιος ανακοίνωσε και αυτό οφείλεται στον τραυματισμό του στον αγκώνα.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς έχει δηλώσει συμμετοχή σε δυο τουρνουά επίδειξης στη Μελβούρνη, ωστόσο παραμένει αμφίβολος για το Australian Open. Τουλάχιστον, αυτό ανακοίνωσε ο ίδιος ο Σέρβος τενίστας.

Ναι μεν θα ταξιδέψει στη Μελβούρνη για να αγωνιστεί στο Kooyong Classic (10-12 Ιανουρίου) και στο Tie Break Tens (10 Ιανουαρίου), όμως δεν είναι ακόμα σίγουρος για το αν θα είναι σε θέση ο αγκώνας του να αντέχει σε αγώνες που μπορεί να κριθούν στα πέντε σετ.

"Έπειτα από τα δυο τουρνουά, θα παρθεί η απόφαση για τη συμμετοχή του στο πρώτο Grand Slam της σεζόν", ανέφερε σχετικό δημοσίευμα στην επίσημη ιστοσελίδα του Σέρβου τενίστα, ο οποίος έχει κατακτήσει έξι φορές το συγκεκριμένο Open που ξεκινά στις 15 Ιανουαρίου.

Θυμίζουμε πως έπειτα από επιπλοκές με τον τραυματισμό του στον αγκώνα του δεξιού του χεριού, μίλησε με τους γιατρούς του, που του πρότειναν να συνεχίσει τις θεραπείες και να αποσύρει τη συμμετοχή του από το Mubadala World Tennis Championships στο Άμπου Ντάμπι, ενώ δεν αγωνίστηκε ούτε στο Qatar Open. Όλα ανοιχτά, λοιπόν, για την συμμετοχή του "Νόλε".

Ήδη ο Άντι Μάρεϊ έχει ανακοινώσει πως δεν θα συμμετάσχει στο Australian Open και έχει καταγραφεί μια ηχηρή απουσία από το πρώτο μεγάλο ραντεβού της χρονιάς. Οι διοργανωτές δεν θα ήθελαν να δουν και τον Τζόκοβιτς εκτός.

AP Photo/David Vincent

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ