Ακυρώθηκε το Madrid Masters

Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι των τελευταίων ημερών και το βράδυ της Δευτέρας (3/8) υπό την πίεση της κυβέρνησης της Ισπανίας είχαμε την ακύρωση του τουρνουά της Μαδρίτης.

Το φετινό Madrid Masters ακυρώθηκε επίσημα το βράδυ της Δευτέρας κάτω από την πίεση της Ισπανικής κυβέρνησης λόγω των πολύ αυξημένων κρουσμάτων του κορονοϊού στη χώρα το τελευταίο διάστημα.

Ένα ακόμα τεράστιο πλήγμα για το τουρ που επηρεάζει όλο τον σχεδιασμό που είχε γίνει για επανέναρξη των Ευρωπαϊκών διοργανώσεων από τα μέσα Σεπτέμβρη και μετά που θα είχε ως κατάληξη τη διοργάνωση του Ρολάν Γκαρός στις αρχές Οκτώβρη.

Η ακύρωση του Madrid Masters αποτελεί ένα ηχηρό μήνυμα ότι μπορεί τελικά να μην δούμε δράση στα χωμάτινα κορτ της Ευρώπης το προσεχές φθινόπωρο ενώ ήδη η Ασιατική swing που ακολουθούσε έχει και επίσημα ακυρωθεί...

Παραμένουν ακόμα στο καλεντάρι της ATP το 250ρι του Κίτσμπουελ που διεξάγεται κατά τη διάρκεια της δεύτερης εβδομάδας του US Open (έναρξη στις 8 Σεπτέμβρη) όπως και η Ρώμη (έναρξη στις 23 Σεπτέμβρη) αλλά κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος ότι όντως θα δούμε δράση στο τένις τις μέρες αυτές.

Η πίεση που άσκησε η Ισπανική κυβέρνηση στον ιδιοκτήτη της διοργάνωσης Ιόν Τιριάκ αλλά και στον tournament director, Φελισιάνο Λόπεζ, έπιασε τόπο καθώς ουδείς τους πήρε την ευθύνη να διοργανώσει το τουρνουά ενώ ο αριθμός των κρουσμάτων του κορονοϊού έχει πάρει και πάλι την ανηφόρα δίχως ακόμα να έχει δοθεί στην αγορά ένα αξιόπιστο εμβόλιο.

Πηγή: Tennis24

 
SHARE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK

 

HIGHLIGHTS

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ 1114 ή 210 923777.

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ 1114 ή 210 923777.