ΤΕΝΙΣ

"Άγρια" διαδικτυακή κόντρα Μπέκερ - Κύργιου

"Άγρια" διαδικτυακή κόντρα Μπέκερ - Κύργιου

Μπόρις Μπέκερ και Νικ Κύργιος αντάλλαξαν μερικές βαριές κουβέντες μέσω των social media, με αφορμή την κριτική του Ελληνοαυστραλού τενίστα στον Αλεξάντερ Ζβέρεφ.

Ο Κύργιος είναι γνωστό ότι ασχολείται πάρα πολύ με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και σχολιάζει συνεχώς τα τεκταινόμενα. Την Δευτέρα, ήρθε αντιμέτωπος με τα λεγόμενα του Μπόρις Μπέκερ και ο μεταξύ τους διάλογος, μόνο ήρεμος δεν ήταν.

Οι δυο τους αντάλλαξαν μερικές βαριές κουβέντες, με τον Γερμανό προπονητή να χαρακτηρίζει μεταξύ άλλων "ποντίκι" τον Κύργιο και τον Ελληνοαυστραλό τενίστα να τον ειρωνεύεται συνεχώς.

Όλα ξεκίνησαν από μια δημοσίευση του Μπέκερ, στην οποία μάλιστα έκανε ταγκ(!) τον Νικ.

"Δεν μου αρέσουν τα ποντίκια (τα καρφιά). Όποιος “καρφώνει” έναν συναθλητή του, δεν είναι φίλος μου! Κοιτάς τον εαυτό σου στον καθρέφτη και νομίζεις ότι είσαι καλύτερος από εμάς",ανάφερε χαρακτηριστικά ο 52χρονος, με αφορμή την κριτική του Κύργιου στον Ζβέρεφ λίγες ώρες νωρίτερα.

"Για όνομα του Θεού, Μπόρις, δεν ανταγωνίζομαι ούτε προσπαθώ να ρίξω κανέναν στο λάκκο. Είναι μια παγκόσμια πανδημία και όταν κάποιος συμπεριφέρεται τόσο ηλίθια όσο ο Άλεξ και κάνει ό,τι κάνει, τότε θα μιλήσω γι’ αυτό. Είναι απλό",η απάντηση του Κύργιου .

Ο Μπέκερ δεν θέλησε να σταματήσει εκεί η κουβέντα και συνέχισε με το παρακάτω Tweet: " Όλοι ζούμε σε αυτή την πανδημία που λέγεται Covid-19. Είναι φρικτή και έχει πάρει πολλές ζωές. Πρέπει να προστατεύουμε τις οικογένειες και τους αγαπημένους μας και να τηρούμε τις οδηγίες που μας έχουν δοθεί, αλλά ακόμα και τώρα δεν μου αρέσουν τα ποντίκια".

Η απάντηση δεν άργησε από την πλευρά του 24χρονου: "Ποντίκια ; Επειδή ζητάω από κάποιον να αναλάβει τις ευθύνες του; Παράξενο σκεπτικό, εγώ απλά ψάχνω για ανθρώπους. Όταν η οικογένειά μου και οι οικογένειες σε όλο τον κόσμο έκαναν το σωστό πράγμα και σεβάστηκαν τους υπόλοιπους και έχεις έναν βλάκα να κουνάει τα χέρια του, πρέπει να μιλήσεις”.

Ο Μπέκερ συνέχισε άνευ λόγου να ρίχνει τις σπόντες του προς τον Κύργιο και έδωσε τροφή για άσχημες κριτικές, μιας και θα μπορούσε να λήξει την κόντρα, σταματώντας τις αναρτήσεις.

Πιο χαρακτηριστικά έγραψε στη συνέχεια: "Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ έσπασε την καραντίνα και θα έπρεπε να ντρέπεται για τον εαυτό του. Αποτελεί πρότυπο για πολλούς φίλους του τένις και είναι ένα ανερχόμενο αστέρι, αλλά ακόμα δεν μου αρέσουν τα ποντίκια".

Και κάπου εκεί, ο Νικ βγήκε στην αντεπίθεση: "Ο Μπόρις Μπέκερ είναι πιο ηλίθιος απ’ ότι νόμιζα. Ξέρει να κάνει βολέ, προφανώς όμως δεν είναι και ο εξυπνότερος άνθρωπος του κόσμου".

Και η διαμάχη συνεχίστηκε με τον Γερμανό να γράφει: "Πλάκα έχεις, πως είναι εκεί κάτω (στην Αυστραλία) ; Σέβεστε όλες τις οδηγίες ;"και τον Κύργιο να απαντάει: "Χαχα, όχι φίλε μου είμαι εντάξει, μην συμπεριφέρεσαι λες και είσαι φίλος μου επειδή έχασες".

Πηγή: Tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ