ΤΕΝΙΣ

Αγκούτ για Τσιτσιπά: "Είναι ολοκληρωμένος παίκτης"

Greece's Stefanos Tsitsipas, right, talks with Spain's Roberto Bautista Agut after winning their quarterfinal match at the Australian Open tennis championships in Melbourne, Australia, Tuesday, Jan. 22, 2019. (AP Photo/Andy Brownbill)
Greece's Stefanos Tsitsipas, right, talks with Spain's Roberto Bautista Agut after winning their quarterfinal match at the Australian Open tennis championships in Melbourne, Australia, Tuesday, Jan. 22, 2019. (AP Photo/Andy Brownbill) AP PHOTO/ANDY BROWNBILL

Ο Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκούτ εκφράστηκε με πολύ καλά λόγια για τον Στέφανο Τσιτσιπά, είπε πως είναι ολοκληρωμένος παίκτης, αλλά θεωρεί πως Ραφαέλ Ναδάλ και Νόβακ Τζόκοβιτς έχουν τον πρώτο λόγο.

Ο Ισπανός, Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκούτ εκφράστηκε με εγκωμαστικά λόγια για τον Στέφανο Τσιτσιπά μετά τον μεταξύ τους αγώνα στη Rod Laver Arena, λέγοντας πως είναι ολοκληρωμένος παίκτης, αλλά θεωρεί πως Ραφαέλ Ναδάλ και Νόβακ Τζόκοβιτς έχουν τον πρώτο λόγο για τον τίτλο στο Australian Open.

"Παίζει πολύ καλός τένις. Έχει πολύ χρόνο μπροστά του για μα βελτιωθεί και να πάρει εμπειρίες από τελικούς σε τέτοια τουρνουά. Αλλά για μένα τα φαβορί είναι ο Ναδάλ και ο Τζόκοβιτς. Είναι ολοκληρωμένος παίκτης. Σερβίρει καλά, έχει καλά χτυπήμα και θεωρώ πως ξέρει το παιχνίδι και το πώς να αγωνιστεί", ανέφερε αρχικά και συνέχισε για τον αγώνα:

"Ο Τσιτσιπάς έπαιζε πολύ καλά. Είχα τις ευκαιρίες μου στο πρώτο και το τρίτο σετ και τα έχασα και τα δύο. Μετά τα μπρέικ που μου έκανε, κέρδισε αυτοπεποίθηση και έπαιξε καλά στο τέλος των δύο σετ".

AP Photo/Andy Brownbill

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ