ΤΕΝΙΣ

ΑΕΚ σε Τσιτσιπά: "Το τένις απογειώθηκε στα χέρια σου"

Stefanos Tsitsipas, of Greece, reacts during a match against David Goffin, of Belgium, during the Citi Open tennis tournament, Friday, Aug. 3, 2018, in Washington. (AP Photo/Nick Wass)
Stefanos Tsitsipas, of Greece, reacts during a match against David Goffin, of Belgium, during the Citi Open tennis tournament, Friday, Aug. 3, 2018, in Washington. (AP Photo/Nick Wass) AP PHOTO/NICK WASS

Με αφορμή τα σημερινά (12/8) γενέθλιά του Στέφανου Τσιτσιπά και την πρόκρισή του στον τελικό του Rogers Cup η ΚΑΕ ΑΕΚ του ευχήθηκε "χρόνια πολλά" και καλή επιτυχία στον τελικό.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς συνεχίζει να τρελαίνει κόσμο, με την πρόκρισή του στον τελικό του Rogers Cup να έχει δημιουργήσει φρενίτιδα ενθουσιασμού. Ανάμεσα σε αυτούς που αποθεώνουν τον Έλληνα τενίστα είναι και η ΑΕΚ, η οποία με μία όμορφη ανακοίνωση του ευχήθηκε "χρόνια πολλά" για τα σημερινά του γενέθλια (12/8) και ακολούθως τόνισε ότι είναι στο πλευρό του στον σημερινό τελικό κόντρα στον Ράφα Ναδάλ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Μετά από χρόνια το ελληνικό τένις απογειώθηκε στα χέρια σου...

Η οικογένεια της ΑΕΚ Β.C. σου εύχεται, «Ενωσίτη» Στέφανε Τσιτσιπά, χρόνια πολλά για τα γενέθλιά σου και με τη νίκη, στη δική σου μεγάλη ημέρα, απόψε, στον Τελικό του Rogers Cup!

Οι παίκτες, οι προπονητές, η διοίκηση και τα στελέχη της Πρωταθλήτριας Ευρώπης και Κυπελλούχου Ελλάδος, όπως και όλη η πονεμένη από τις φονικές πυρκαγιές χώρα, στο πλευρό σου..."

Photo Credits: AP Photo/Nick Wass

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ