ΤΕΝΙΣ

Adria Tour: Θετικός στον κορονοϊό ο Ντιμιτρόφ, τέλος το τουρνουά

Adria Tour: Θετικός στον κορονοϊό ο Ντιμιτρόφ, τέλος το τουρνουά

Ο Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ έκανε γνωστό ότι βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό και οι διοργανωτές του Adria Tour αποφάσισαν την ακύρωση του.

Τεράστιες εξελίξεις έχουμε στη διοργάνωση του Adria Tour καθώς ο Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ, ένας εκ των συμμετεχόντων στη διοργάνωση στο Βελιγράδι και στο Ζαντάρ, βγήκε θετικός σε έλεγχο για κορονοϊό με τον τελικό στο Ζαντάρ να ακυρώνεται και τη διοργάνωση να είναι συνολικά "στον αέρα"!

Τελικά, οι "Κασσάνδρες" που άσκησαν δριμεία κριτική στα ανύπαρκτα μέσα ασφάλειας κατά της μετάδοσης του κορονοϊού στο τουρνουά Adria Tour βγήκαν αληθινές...

Ο Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ ενημέρωσε το απόγευμα της Κυριακής ότι είναι θετικός στον κορονοϊό, ζήτησε συγγνώμη για την όποια βλάβη έχει προκαλέσει σε όσους ήρθαν σε επαφή μαζί του και "τίναξε στον αέρα" το Adria Tour!

Πρόκειται για μια πολύ δυσάρεστη εξέλιξη που δυστυχώς δεν δικαιώνει τον Νόβακ Τζόκοβιτς και τους υπόλοιπους διοργανωτές του Adria Tour για την πολύ μεγάλη άνεση που έδειξαν στο κομμάτι της ασφάλειας δίχως να δοθεί η παραμικρή δέουσα προσοχή όταν, ελάχιστο χρονικό διάστημα πριν, οι περισσότερες χώρες του κόσμου βρίσκονταν σε αυστηρή καραντίνα.

Φυσικά, μετά από αυτά τα νέα, οι διοργανωτές του Adria Tour στο Ζαντάρ ακύρωσαν τον τελικό ανάμεσα στον Νόβακ Τζόκοβιτς και τον Αντρέι Ρούμπλεφ ενώ φαντάζει πολύ δύσκολο να δούμε συνέχεια στη διοργάνωση, τουλάχιστον με την τόσο χαλαρή μορφή που υπήρχε μέχρι τώρα...

Η είδηση έχει κάνει φυσικά τον γύρο του διαδικτύου με το τουρνουά να έχει γίνει περίγελος και, πέραν από την όποια πλάκα, το ζήτημα είναι πολύ σοβαρό γιατί πολύς κόσμος ενδέχεται να έχει μολυνθεί.

Πηγή: Tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ