ΤΕΝΙΣ

Adria Tour: Πουλήθηκαν 1000 εισιτήρια μέσα σε 7 λεπτά

Serbia's Novak Djokovic reacts in a semi final match against Gael Monfils of France at the Dubai Duty Free Tennis Championship in Dubai, United Arab Emirates, Friday, Feb. 28, 2020. (AP Photo/Kamran Jebreili)
Serbia's Novak Djokovic reacts in a semi final match against Gael Monfils of France at the Dubai Duty Free Tennis Championship in Dubai, United Arab Emirates, Friday, Feb. 28, 2020. (AP Photo/Kamran Jebreili) AP PHOTO/KAMRAN JEBREILI

Στα πρώτα επτά λεπτά της διάθεσης των εισιτηρίων για το Adria tour που διοργανώνει στο Βελιγράδι ο Νόβακ Τζόκοβιτς πουλήθηκαν 1000 εισιτήρια.

Μεγάλη προσμονή για το ανεπίσημο tour που διοργανώνει ο Νόβακ Τζόκοβιτς από τους Σέρβους φιλάθλους. Είναι χαρακτηριστικό ότι στα πρώτα εφτά λεπτά που βγήκαν προς διάθεση τα εισιτήρια για την 1η φάση του τουρνουά 13-14 Ιουνίου στο Βελιγραδι, 1000 εισιτήρια έκαναν φτερά.

Η Σέρβικη κυβέρνηση επιτρέπει την παρουσία φιλάθλων στα αθλητικά γεγονότα που λαμβάνουν χώρα στη Σερβία από την 1η Ιουνίου και έτσι τους πρώτους αγώνες του Adria Tour θα μπορέσουν να τους παρακολουθήσουν φίλαθλοι στις κερκίδες.

Τζόκοβιτς, Τιμ, Ζβέρεφ και Ντιμιτρόφ θα δώσουν το παρών και οι Σέρβοι φαίνεται πως θα είναι εκεί για να υποστηρίξουν τον αγαπημένο τους τενίστα.

Φυσικά θα ισχύουν αυστηρές προϋποθέσεις με περιορισμένο αριθμό ατόμων και το απαιτούμενο social distancing.

Η δεύτερη φάση θα διεξαχθεί στο Ζαντάρ της Κροατίας με τις προσθήκες των δύο κορυφαίων της χώρας, Μάριν Τσίλιτς και Μπόρνα Τσόριτς.

Πηγή: Tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ