ΣΤΙΒΟΣ

Υποψήφια για τον τίτλο της κορυφαίας του μήνα στην Ευρώπη η Στεφανίδη

Υποψήφια για τον τίτλο της κορυφαίας του μήνα στην Ευρώπη η Στεφανίδη

Η Κατερίνα Στεφανίδη διεκδικεί για ακόμα μία φορά τον τίτλο της κορυφαίας αθλήτριας στίβου του μήνα, φτάνοντας τις 19 σερί νίκες πριν από το Παγκόσμιο κλειστού.

Η Κατερίνα Στεφανίδη διεκδικεί τον τίτλο της κορυφαίας αθλήτριας στίβου στην Ευρώπη για τον Φεβρουάριο. Η κορυφαία επικοντίστρια του κόσμου, η οποία αγωνίζεται με τη στήριξη της Stoiximan, είναι υποψήφια έχοντας φτάσει τις 19 σερί νίκες, λίγο πριν μπει στη μάχη για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου στο Μπέρμιγχαμ.

Η φιναλίστ για τον τίτλο του 2017 πραγματοποίησε πέντε νίκες μέσα στον Φεβρουάριο, αρχίζοντας από το μίτινγκ της Νέας Υόρκης (4,71μ.), συνεχίζοντας με εκείνο στο Παρίσι (4,81μ.), στη Ρουέν (4,82μ.), στο Λεβάν (4,83μ.) και τελειώνοντας στη Γλασκόβη με 4,75μ.

Ο νικητής κάθε κατηγορίας προκύπτει από τέσσερις παράγοντες, που υπολογίζονται ισομερώς στο τελικό αποτέλεσμα (από 25% βαρύτητα). Πρόκειται για την ψήφο των ομοσπονδιών μελών της EEA, την ψήφο του πάνελ ειδικών της EEA, την ψήφο των δημοσιογράφων και την ψήφο του κοινού.

Οι φίλοι του στίβου μπορούν να συμμετέχουν κάνοντας like, share ή retweet στις σχετικές αναρτήσεις της Συνομοσπονδίας σε facebook και twitter και κάθε ενέργεια μετράει για μία ψήφο. Η ψηφοφορία στα social media θα διαρκέσει μέχρι την Τρίτη 6 Μαρτίου στις 13:00 ώρα Ελλάδας και λίγο αργότερα θα ανακοινωθούν οι νικητές.

Σημειώνεται ότι τα like, share retweets που καταμετρώνται είναι αυτά που γίνονται πάνω στο ποστ της Συνομοσπονδίας και όχι αυτά που γίνονται σε προσωπικά προφίλ ή σελίδες. Γι' αυτό, μπορείτε να στηρίξετε τους Έλληνες αθλητές, κάνοντας κάποια από τις προαναφερθείσες ενέργειες απευθείας στα παρακάτω:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ