Χάλκινο μετάλλιο ο Ζησίδης στο Παγκόσμιο

Η Ελλάδα ολοκλήρωσε την παρουσία της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου ΑμΕΑ με το όγδοο μετάλλιο, το χάλκινο του Δημήτρη Ζησίδη στη σφαίρα.

Ο Δημήτρης Ζησίδης χρειάστηκε μόλις μια βολή πάνω από τα 9,5μ., για να χαρίσει στην Ελλάδα το όγδοο κατά σειρά μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου ΑμΕΑ, που ρίχνει αυλαία απόψε στο Λονδίνο.

Ο Έλληνας πρωταθλητής κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στη σφαίρα, ολοκληρώνοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ελληνική παρουσία στην μεγαλύτερη διοργάνωση του στίβου μετά τους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Ο Ζησίδης, ο οποίος ήταν "χάλκινος" και στους Αγώνες της Βραζιλίας τον περασμένο Σεπτέμβριο, είχε καλύτερη βολή στα 9,57μ., επίδοση που αποτελεί ατομικό ρεκόρ. Όλες οι υπόλοιπες βολές του ήταν κάτω από τα 9,5μ., το οποίο, πάντως, δεν στάθηκε εμπόδιο για να μπορέσει να βρεθεί στο βάθρο των νικητών σε ακόμη μία μεγάλη διοργάνωση.

Οι υπόλοιπες έγκυρες βολές του Ζησίδη ήταν 8,86μ., 9,27μ., 8,46μ. και 9,11μ., ενώ ήταν άκυρος στην 4η προσπάθεια.

Τα οκτώ μετάλλια της Ελλάδας

Ο ελληνικός στίβος, παρά τις σημαντικές απουσίες των Κωνσταντινίδη, Φερνάντες και Κάπελα, κατάφερε να κατακτήσει οκτώ μετάλλια στη διοργάνωση της βρετανικής πρωτεύουσας.

Δύο μετάλλια και συγκεκριμένα ένα χρυσό και ένα ασημένιο πήρε ο Σείτης στα 400μ. και 200μ. αντίστοιχα, χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Στεφανουδάκης στο ακόντιο, ασημένια μετάλλια πήραν οι Σταματουλά και Κουτούλιας στη σφαίρα και το τριπλούν αντίστοιχα, ενώ χάλκινα μετάλλια στη σφαίρα πήραν Μαντούδη, Λιάγκου αλλά και ο Ζησίδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΣΤΟ ΑΓΩΝΙΣΜΑ

Χρυσό με ρεκόρ αγώνων ο Στεφανουδάκης στο Παγκόσμιο

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Διάσημα κορίτσια φωτογραφίζονται στην τουαλέτα. Γιατί όχι;

Πλένουμε προσεκτικά τα χέρια μας κι εξετάζουμε το πιο παρεξηγημένο trend στο Instagram.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24