ΣΤΙΒΟΣ

Βόμβα Μπούμπουρα με Δουβαλίδη στην Ηφαιστία!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ.ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ.ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ.ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ.ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI EUROKINISSI

Σε ακόμα μία σημαντική κίνηση για τη Λήμνο προχώρησε ο Σπύρος Μπούμπουρας καθώς ήρθε σε συμφωνία με τον πρωταθλητή του στίβου, Κώστα Δουβαλίδη ο οποίος θα ενισχύσει την Ηφαιστία Κοντοπουλίου.

Η πρόθεση της οικογένειας Μπούμπουρα να δημιουργήσει πρότυπα για τα νέα παιδιά της Λήμνου, γίνεται πράξη με τον καλύτερο τρόπο. Μετά τη δημιουργία του Ηφαίστου που φιλοδοξεί να παρουσιαστεί ανταγωνιστικός στη Basket League και ήδη έχει τη στήριξη του κόσμου, ο Σπύρος Μπούμπουρας έδωσε τα χέρα με τον πρωταθλητή του Στίβου στα 110 μέτρα με εμπόδια, Κώστα Δουβαλίδη ο οποίος θα ενισχύσει το δυναμικός της Ηφαιστίας Κοντοπουλίου όπως είχε αποκαλύψει ο πρόεδρος της ομάδας στη συνέντευξη του στο Sport24.gr.

Στο σύλλογο της Λήμνου, αγωνίζεται και ο αθλητής του μήκους Μιχάλης Μερτζανίδης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ηφαιστίας Κοντοπουλίου αναφέρει: "Ο πρωταθλητής του στίβου στα 110 μέτρα με εμπόδια, Κώστας Δουβαλίδης ανήκει πλέον στο Σύλλογό μας, την Ηφαιστία Κοντοπουλίου. Ο σπουδαίος αθλητής με τρεις συμμετοχές σε Ολυμπιακούς Αγώνες(Πεκίνο 2008(11η θέση), Λονδίνο 2012(18η θέση) και Ρίο 2016(13η θέση) ευελπιστεί να συνεχίσει να ζει μεγάλες επιτυχίες με το Σύλλογο της Λήμνου.

Ο Δραμινός αθλητής έχει στο ενεργητικό του, πέραν των συμμετοχών του σε τρεις Ολυμπιάδες, τη συμμετοχή του σε 5 Παγκόσμια πρωταθλήματα και 6 Ευρωπαΐκά πρωταθλήματα. Το 2007 κατέκτησε την πρώτη θέση στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανοικτού στίβου Νέων στα 110μ με εμπόδια ενώ πιο πριν(2005) είχε κατακτήσει τη δεύτερη θέση στο ευρωπαϊκό εφήβων και το 2006 την τρίτη θέση και πάλι στο ευρωπαϊκό εφήβων στο αγώνισμά του. Είναι κάτοχος όλων των πανελληνίων ρεκόρ ανοικτού στίβου στα 110μ με εμπόδια σ' όλες τις κατηγορίες και κάτοχος όλων των πανελληνίων ρεκόρ κλειστού στίβου στα 60μ με εμπόδια επίσης σ' όλες τις κατηγορίες. Κώστα, σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια της Ηφαιστίας Κοντοπουλίου και ευχόμαστε ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες!"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ