ΣΤΙΒΟΣ

Τροχαίο χωρίς τραυματισμό για την Κατερίνα Στεφανίδη

ΑΦΙΞΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΙΒΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ ΣΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ. (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
ΑΦΙΞΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΙΒΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ ΣΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ. (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ EUROKINISSI SPORTS

Σε τροχαίο ατύχημα χωρίς συνέπειες ενεπλάκη η Κατερίνα Στεφανίδη στην Πάτρα, λίγο πριν από τη συμμετοχή της στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στίβου.

Άτυχη στάθηκε η Κατερίνα Στεφανιδη, λίγο πριν από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στίβου που διεξάγεται στην Πάτρα.

Η χρυσή ολυμπιονίκης του επί κοντώ τράκαρε μαζί με τον σύζυγο και προπονητή της, Μιτς Κρίερ, σε κεντρικό δρόμο της αχαϊκής πρωτεύουσας.

Το αυτοκίνητό τους, που οδηγούσε ο Κρίερ, συγκρούστηκε με δίκυκλο, του οποίου ο αναβάτης φέρεται να παραβίασε διπλή διαχωριστική λωρίδα.

Κανείς εκ των τριών δεν τραυματίστηκε σοβαρά. Ο αναβάτης του δικύκλου υπέστη μερικές εκδορές, ενώ τα οχήματα είχαν μικρές υλικές ζημιές μετά από το ατύχημα.

Η Στεφανίδη θα αγωνιστεί κανονικά στο αγώνισμά της το απόγευμα, επιχειρώντας την κατάρριψη του πανελληνίου ρεκόρ στον ανοιχτό στίβο, που κατέχει η ίδια με 4,86μ. από το 2016.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ