Τροχαίο για νεαρό πρωταθλητή του στίβου

Τροχαίο για νεαρό πρωταθλητή του στίβου

Ο 19χρονος αθλητής του επί κοντώ, Νίκος Νεράντζης, τραυματίστηκε σε τροχαίο με τη μηχανή του, υπέστη δύο κατάγματα στην σπονδυλική του στήλη, αλλά θα μπορέσει να αγωνιστεί ξανά.

Άτυχος στάθηκε ο πρωταθλητής του επί κοντώ Νίκος Νεράντζης, ο οποίος τραυματίστηκε σε τροχαίο με τη μηχάνη του. Ο νεαρός άλτης του επί κοντώ υπέστη δύο κατάγματα στην σπονδυλική στήλη, που δεν επηρεάζουν την κινητική του ικανότητα.

Παρόλα αυτά ο τραυματισμός του είναι σοβαρός και θα μεσολαβήσει μεγάλο διάστημα αποκατάστασης, κάτι που σημαίνει πως δύσκολα θα προλάβει την αγωνιστική δράση του 2018.

Ο αθλητής ύστερα από τις απαραίτητες ενέργειες της ομοσπονδίας, μεταφέρθηκε σήμερα, στο Metropolitan, προκειμένου να παρακολουθείται στενά από την υγειονομική υπηρεσία της ομοσπονδίας. Ο Νεράντζης θα παραμείνει για μεγάλο διάστημα σε ακινησία κι έπειτα θα ξεκινήσει σταδιακά πρόγραμμα αποκατάστασης.

Όπως και να έχει ο νεαρός αθλητής στάθηκε τυχερός και ευχή όλων είναι να επιστρέψει το συντομότερο δυνατό ξανά στους στίβους.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Η Anna Nystrom προσφέρει το καλύτερο ζέσταμα για το Champions League

Είναι γυμνάστρια, είναι από τη Σουηδία, μόλις γύρισε από τις διακοπές της στην Ελλάδα και είναι ό,τι καλύτερο θα δεις μέχρι να ξεκινήσει η μπάλα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24