Το Βερολίνο έχει διαθέσει ήδη 250.000 εισιτήρια για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα

Εντείνονται οι προσπάθειες των Γερμανών για την διοργάνωση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στίβου ανδρών-γυναικών, 7-12 Αυγούστου. Το Βερολίνο έχει διαθέσει ήδη 250.000 εισιτήρια.

Εντείνονται οι προσπάθειες των Γερμανών για την διοργάνωση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στίβου ανδρών-γυναικών, 7-12 Αυγούστου στο Βερολίνο. Μάλιστα ευελπιστούν ότι θα έχουν καλή πορεία και στις πωλήσεις των εισιτηρίων στο Ολυμπιακό στάδιο της γερμανικής πρωτεύουσας, αφού ήδη έχουν δοθεί αρκετές χιλιάδες σε φίλους του κλασικού αθλητισμού και το επόμενο 20ήμερο που μεσολαβεί μέχρι την έναρξη των αγώνων ο αριθμός διάθεσής τους θα φθάσει σε πολύ υψηλά επίπεδα.

Μάλιστα, ο διευθύνων σύμβουλος της οργανωτικής επιτροπής του πρωταθλήματος, Φρανκ Κοβάλσκι, που έχει στόχο να υπάρχουν γεμάτες εξέδρες στο στάδιο, τόνισε ότι ήδη έχουν διατεθεί 250.000 εισιτήρια, αριθμός που είναι ικανοποιητικός, αλλά τις προσεχείς ημέρες θα υπάρξει κινητοποίηση για αύξηση των πωλήσεων και σε ορισμένες περιπτώσεις υπάρχουν ειδικές προσφορές για τους φιλάθλους.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Γιατί οι ευρωβουλευτές παίρνουν 6.824,85 ευρώ (καθαρά)

Όλοι ξέρουμε τα προνόνομια των εκπροσώπων μας στην Ευρωβουλή. Καλό να είναι πριν ψηφίσουμε να έχουμε μια εικόνα και για τα καθήκοντά τους.

Ντοκουμέντο: Όταν ο Ανδρέας έκανε νόμιμες τις εκτρώσεις το 1986

"Γιατί δεν νομιμοποιεί η κυβέρνηση και τις κλοπές και τους βιασμούς και τα ναρκωτικά";

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ