ΣΤΙΒΟΣ

Τρολάρισμα της Παπαχρήστου στον Χατζηγεωργίου με το "Χιτσκοκικό φινάλε"

Τρολάρισμα της Παπαχρήστου στον Χατζηγεωργίου με το "Χιτσκοκικό φινάλε"

Η Βούλα Παπαχρήστου ήταν σε εύθυμη διάθεση μετά την κατάκτηση του ασημένιο μεταλλίου στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου και τρόλαρε τον Δημήτρη Χατζηγεωργίου με το "χιτσκοκικό φινάλε". (VIDEO)

Η Βούλα Παπαχρήστου κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου και όπως

"Ημουν σε φοβερή κατάσταση. Ήρθα εδώ και ήξερα πως μπορώ να κάνω εξαιρετική εμφάνιση. Πριν τον τραυματισμό έδειχνα σε θέση να κυνηγήσω άλματα πάνω από τα 14,80 μέτρα. Δεν πειράζει αυτά μπορούν να περιμένουν τώρα τον ανοιχτό", είπε η Παπαχρήστου.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: "Είμαι βαθιά συγκινημένη που κατάφερα να πετύχω το στόχο μου. Με τον προπονητή μου δουλέψαμε σκληρά αυτό το διάστημα για να καταφέρουμε να είμαστε εδώ και ανταγωνιστικοί. Δεν θα ερχόμουν αν δεν ήμουν σε θέση να κατακτήσω μετάλλιο. Είναι σημαντικό που παραμείναμε προσηλωμένοι στο στόχο μας. Θέλω να ευχαριστήσω, τον προπονητή μου, την ομοσπονδία μου που είναι δίπλα μου, την φυσιοθεραπεύτρια Ελισάβετ Αναστασάκη, τον γιατρό της ομοσπονδίας Διονύση Χίσσα, και όλους όσοι ήταν δίπλα μου αυτό το διάστημα", η Παπαχρήστου στάθηκε και στο επίπεδο του τελικού.

"Ηταν πραγματικά υψηλό, δεδομένο του ότι ο αγώνας έγινε πρωί και έχει ακόμη μεγαλύτερη σημασία, που κατάφερα να πετύχω σήμερα το ατομικό μου ρεκόρ, που κράταγε δέκα χρόνια, από το Ευρωπαϊκό του Τορίνο".

Βέβαια η Ελληνίδα πρωταθλήτρια βρισκόταν σε τόσο εύθυμη κατάσταση που δεν παρέλειψε να τρολάρει και τον Δημήτρη Χατζηγεωργίου. Μεταξύ άλλων η Βούλα Παπαχρήστου είπε αστειευόμενη πως το Eυρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου είχε "χιτσκοκικό φινάλε" θέλοντας να πειράξει τον δημοσιογράφο της ΕΡΤ για τη γνωστή φράση που χρησιμοποιεί.

Δείτε το Video με τις δηλώσεις του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ