Το Πολεμικο Ναυτικό βράβευσε τον Εμμανουήλ Καραλή

Το Πολεμικό Ναυτικό βράβευσε τον Εμμανουήλ Καραλή για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους Μεσογειακούς Αγώνες Κ23 στο επί κοντώ, αλλά και το γεγονός ότι είχε αφιερώσει τη νίκη του στο σώμα που υπηρετεί την θητεία του.

Ο Εμμανουήλ Καραλής έλαβε ακόμα μία τιμή. Το Πολεμικό Ναυτικο βράβευσε τον Έλληνα πρωταθλητή του Επί κοντώ , τις προσπάθειες του οποίου στηρίζει η Stoiximan, για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους Μεσογειακούς Αγώνες Κ23 στο Μιραμάς, αλλά και επειδή τίμησε το σώμα στο οποίο υπηρετεί την θητεία του, όταν χαιρέτησε στρατιωτικά, αφιερώνοντας τότε τη νίκη του στο "ένδοξο Πολεμικο Ναυτικο"

 Πρόκειται για μία ακόμα σπουδαία τιμή για τον 19χρονο αθλητή, ο οποίος εκπροσωπεί με τον καλύτερο τρόπο την επόμενη γενιά του ελληνικού στίβου, δείχνοντας έτοιμος για ακομα περισσότερες επιτυχίες στο μέλλον.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Μια από τις καλύτερες ταινίες της δεκαετίας από σήμερα στο σινεμά

Βλέπουμε και σχολιάζουμε τις ταινίες της εβδομάδας κάθε Πέμπτη. Σήμερα το “Transit” είναι ένα ερωτικό φιλμ εποχής αλλά και σύγχρονο, η “Μαύρη Τρύπα” ενώνει τον Ρόμπερτ Πάτινσον με τη θρυλική Κλερ Ντενί κι ο 4ωρος “Ελέφαντας” του Χου Μπο είναι η σινεφλική πρόταση-πρόκληση της βδομάδας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ