ΣΤΙΒΟΣ

Το κάλεσμα της Στεφανίδη για το Filothei Women Gala

Το κάλεσμα της Στεφανίδη για το Filothei Women Gala

Η Κατερίνα Στεφανίδη προσκαλεί όλους τους φίλους του γυναικείου κλασικού αθλητισμού στο 18o Filothei Women Gala (Τετάρτη, 31/5). (VIDEO)

Το επί κοντώ θα είναι δίχως αμφιβολία το αγώνισμα με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στο φετινό 18o Filothei Women Gala (Τετάρτη, 31/5). Η παρουσία της «χρυσής» στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, Κατερίνας Στεφανίδη, αν μη τι άλλο δίνει κύρος και αυξάνει στο κατακόρυφο το αγωνιστικό ενδιαφέρον της διοργάνωσης.

Άλλωστε η Κατερίνα Στεφανίδη θα έρθει στην Ελλάδα όχι για να δει…φίλους και γνωστούς, αλλά για να κυνηγήσει κάτι καλύτερο από το περσινό 4,86 μ., που αποτελεί την κορυφαία επίδοση όλων των εποχών στην Ελλάδα στον ανοιχτό στίβο. Η Στεφανίδη έχει ατομικό ρεκόρ 4,90 μ. από τον χειμώνα του 2016, ενώ ήδη στη διάρκεια της θερινής περιόδου έχει ξεπεράσει τα 4,80 μέτρα.

Για τη Στεφανίδη η επιδίωξη μιας καλής παρουσίας στο Women Gala έχει διπλή σημασία, αφού πέραν του ότι θα δείξει τις διαθέσεις της ενόψει των αγώνων που ακολουθούν, θα έχει καταφέρει να το πετύχει στο στάδιο του συλλόγου μας, στο χώρο που πέρασε πολλές προπονητικές ώρες στην αρχή της καριέρας της.

Για αυτό το λόγο και η Κατερίνα Στεφανίδη μέσα από την επίσημη σελίδα της διοργάνωσης προσκάλεσε όλους τους φίλους του κλασικού αθλητισμού να βρεθούν στο Δημοτικό στάδιο Φιλοθέης για τον αγώνα: "Με χαρά μου σας προσκαλώ την Τετάρτη 31 Μαΐου στο Δημοτικό στάδιο Φιλοθέης. Ελάτε να παρακολουθήσετε έναν από τους λίγους αγώνες μου στην Ελλάδα σε μία γιορτή του γυναικείου κλασικού αθλητισμού".

Το 18ο filothei Women Gala διοργανώνεται από τον ΑΟ Φιλοθέης, με τη συνδιοργάνωση του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού και την άδεια του ΣΕΓΑΣ. Μεγάλος χορηγός της διοργάνωσης είναι η Stoiximan.gr, χορηγός η Amstel free και υποστηρικτές οι Adidas και SOKKIA Hellas.

Δείτε το σχετικό της μήνυμα:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ