ΣΤΙΒΟΣ

Το γεμάτο πρόγραμμα του Καραλή και οι στόχοι για το 2018!

Το γεμάτο πρόγραμμα του Καραλή και οι στόχοι για το 2018!
EUROKINISSI SPORTS

Γεμάτη θα είναι η σεζόν για τον Εμμανουήλ Καραλή, που έχει ήδη κάνει τον προγραμματισμό του για τη νέα χρονιά. Ο 18χρονος ξεκινάει στην Αθήνα και ετοιμάζεται για τρεις αγώνες στην Τσεχία.

Γεμάτη θα είναι η σεζόν για τον Εμμανουήλ Καραλή, που έχει ήδη κάνει τον προγραμματισμό του για τη νέα χρονιά. Ο νεαρός, θα ξεκινήσει τους αγώνες του στην ημερίδα του Αγίου Κοσμά (13/1) και θα συνεχίσει με δύο εμφανίσεις στο εξωτερικό.

Ο αθλητής του Βασίλη Μεγαλοοικονόμου, την ερχόμενη εβδομάδα θα αναχωρήσει για την Τσεχία, προκειμένου στις 20 του μηνός να αγωνιστεί στο μίτινγκ στην πόλη Γιάμπλονετς, εκεί όπου πριν δύο χρόνια - στην πρώτη του συμμετοχή σε ανάλογη διοργάνωση - βελτίωσε την κορυφαία επίδοση όλων των εποχών στον κόσμο στους παίδες (5,54 μ.).

Έπειτα ο 18χρονος θα πάρει μέρος στο περίφημο μίτινγκ, που θα γίνει στην Οστράβα (25/1), διοργάνωση με την οποία θα ολοκληρωθούν οι εμφανίσεις του στον μήνα.

Ο κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ στους εφήβους στον κλειστό, θα δώσει το παρών στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα (10-11/2) και στη συνέχεια θα αγωνιστεί στο μίτινγκ της Πράγας (13/2). Παράλληλα ο αθλητής εξετάζει το ενδεχόμενο να κάνει ακόμη δύο αγώνες στη διάρκεια της περιόδου.

"Στόχος παραμένει και για φέτος η βελτίωση της τεχνικής, μέσα από την οποία θα έρθουν τα μεγάλα άλματα. Αυτό θα επιδιώξω και για τους αγώνες της χειμερινής περιόδου. Εννοείται πως θα κυνηγήσω να πάω όσο πιο ψηλά γίνεται και να βελτιώσω το ρεκόρ μου, που είναι 5,70 μ. από πέρυσι. Σε κάθε περίπτωση αν και εφόσον έρθει η πρόκριση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, θα είναι κάτι σπουδαίο, όμως, αυτή τη στιγμή δεν είναι για εμένα το βασικό ζητούμενο", είπε ο νεαρός, που έχει ως βασικό στόχο της χρονιάς το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ20 το καλοκαίρι στο Τάμπερε και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Α/Γ στο Βερολίνο.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ