ΣΤΙΒΟΣ

Το "ευχαριστώ" της Στεφανίδη και τα συζυγικά βάρη του Κρίερ

Το "ευχαριστώ" της Στεφανίδη και τα συζυγικά βάρη του Κρίερ

Η Κατερίνα Στεφανίδη ευχαρίστησε όλους για τη στήριξή τους για την ανάδειξή ως καλύτερη αθλήτρια στην Ευρώπη, υποσχέθηκε ακόμα πιο σκληρή δουλειά και έβγαλε μία φωτογραφία στην αγκαλιά του άνδρα και προπονητή της Μιτς Κρίερ.

Το 2017 θα μείνει για πάντα χαραγμένο στη μνήμη της Κατερίνας Στεφανίδη. Μία χρονιά η οποία ολοκληρώθηκε το βράδυ του Σαββάτου (14/10) με την ανάδειξη της ως την καλύτερη αθλήτρια της Ευρώπης.

Η παγκόσμια πρωταθλήτρια του 2017 στο επί κοντώ έκανε εκπληκτική χρονιά, στη διάρκεια της οποίας κατέκτησε δύο χρυσά μετάλλια (Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού, Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ανοιχτού), αναδείχθηκε νικήτρια στη σειρά αγώνων Diamond League, ενώ το 4,91 μ., με το οποίο επικράτησε στο Λονδίνο, είναι νέο πανελλήνιο ρεκόρ και κορυφαία επίδοση στον κόσμο. Παράλληλα έκλεισε τη χρονιά με 14 σερί νίκες και είχε μόλις μία ήττα, τον περασμένο Φεβρουάριο.

Θέλοντας να ευχαριστήσει όσους την ψήφισαν για την ανάδειξή της ως καλύτερη αθλήτρια της χρονιάς και ταυτόχρονα έστειλε το μήνυμα της για την επόμενη σεζόν υποσχόμενη ακόμα περισσότερη δουλειά.

Αναλυτικά όσα έγραψε: "Είναι μεγάλη μου τιμή ότι ανακηρύχθηκα καλύτερη Ευρωπαία Αθλήτρια της Χρονιάς. Συγχαρητήρια σε όλους τους νικητές της αποψινής βραδιάς καθώς και σε όλους τους υποψήφιους και υποψήφιες που ήταν εξίσου άξιοι για αυτή την διάκριση. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που είμαι η πρώτη Ελληνίδα αθλήτρια που έχει αυτή την τιμή.

Πιστεύω ότι η διάκριση αυτή είναι σημαντική για την Ελλάδα και ειδικά για τους νέους Έλληνες αθλητές καθώς τους δείχνει ότι με αποφασιστικότητα, σκληρή δουλειά και σωστές επιλογές μπορείς να πετύχεις τα πάντα και να αναγνωριστείς στο υψηλότερο επίπεδο.

Ευχαριστώ όλους εσάς που με ψηφίσατε όπως και αυτούς που δεν με προτίμησαν. Ανεξάρτητα του αποτελέσματος, τέτοιου είδους ψηφοφορίες και βραβεύσεις είναι πολύ σημαντικές για την διάδοση του στίβου παγκοσμίως. Δώσατε σε εμένα και στον προπονητή μου Μιτς Κρίερ το κίνητρο για πιο σκληρή δουλειά την επερχόμενη χρονιά".

Δείτε το σχετικό ποστ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ