ΣΤΙΒΟΣ

Το "ευχαριστώ" της Στεφανίδη και η υπερηφάνεια του Κρίερ

ΛΟΝΔΙΝΟ / ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2017 (ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΛΟΝΔΙΝΟ / ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2017 (ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η Κατερίνα Στεφανίδη ευχαρίστησε όλους τους ανθρώπους που της έχουν σταθεί και τους χορηγούς της λίγο μετά το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Λονδίνου.

Εδώ και σχεδόν δεκαεπτά χρόνια η Κατερίνα Στεφανίδη έχει μοχθήσει για να καταφέρει να βρίσκεται στην κορυφή του κόσμου στο επί κοντώ των γυναικών. Μπορεί την τελευταία διετία η μία επιτυχία να διαδέχεται την άλλη, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι όλα κύλησαν ρόδινα μέχρι σήμερα.

Έτσι, λίγο μετά την επιτυχία της η Παγκόσμια πρωταθλήτρια του επί κοντώ βρήκε την ευκαιρία να ευχαριστήσει μέσα από το προφίλ της όλους τους ανθρώπους που της έχουν σταθεί όλα αυτά τα χρόνια και τους χορηγούς της που όλοι μαζί της επέτρεψαν να πετύχει το όνειρό της.

Συγκεκριμένα, η Κατερίνα Στεφανίδη έγραψε στο προφίλ της στο instagram: "Παγκόσμια Πρωταθλήτρια με νέο Πανελλήνιο ρεκόρ και καλύτερη επίδοση στο κόσμο! Ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους που έχουν σταθεί δίπλα μου και με έχουν βοηθήσει να πετύχω το όνειρο μου. Και βέβαια ευχαριστώ τους χορηγούς μου".

Λίγες ώρες αργότερα ήρθε η σειρά του άνδρα και προπονητής, Μιτς Κρίερ, να εκφράσει την περηφάνια του για εκείνη. " Είμαι τόσο περήφανος για αυτό το κορίτσι, πρώτα ως άνδρας και μετά ως προπονητής της. Όλη η σκληρή δουλειά στις προπονήσεις και τα μεγάλα ταξίδια αποκτούν νόημα όταν τη βλέπω πόσο απολαμβάνει κάθε άλμα της σε όλες της διοργανώσεις. Η νίκη είναι απλά ένα μπόνους" έγραψε ως λεζάντα στη φωτογραφία που ανέβασε.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ