ΣΤΙΒΟΣ

Την Τρίτη (25/9) τα νεώτερα για τον Μουζενίδη

Την Τρίτη (25/9) τα νεώτερα για τον Μουζενίδη
EUROKINISSI SPORTS

Μία περίπου εβδομάδα μετά την επέμβαση στον ώμο του δεξιού χεριού ο Οδυσσέας Μουζενίδης θα εξεταστεί την Τρίτη (25/9) από τον γιατρό του για να εκτιμηθεί ο χρόνος που θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης.

Οπλισμένος με υπομονή και αισιοδοξία είναι ο Οδυσσέας Μουζενίδης, ο οποίος την περασμένη εβδομάδα χειρουργήθηκε στον ώμο, ύστερα από τραυματισμό στην προπόνηση. Ο 19χρονος σφαιροβόλος για ένα μήνα θα έχει το χέρι σε ακινησία, έπειτα θα ξεκινήσει φυσιοθεραπείες και ειδικό ασκησιολόγιο, ώστε στη συνέχεια να μπει σταδιακά στις προπονήσεις.

Ο "χάλκινος" στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ20, τον Ιούλιο στο Τάμπερε, την Τρίτη (25/9)θα εξεταστεί από τον γιατρό του, ώστε να διαπιστωθεί η πορεία της αποκατάστασης.

"Αν δεν ήταν αθλητής υψηλού επιπέδου δεν θα χρειαζόταν να μπει χειρουργείο. Ωστόσο προκειμένου να έχει γρηγορότερη αποκατάσταση και να επιστρέψει απόλυτα υγιής επιλέχθηκε η λύση του χειρουργείου", είπε ο προπονητής του Γιώργος Μποτσκαριώβ και συμπλήρωσε: "Ακόμη δεν μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα πότε θα επιστρέψει κανονικά στις προπονήσεις, ωστόσο θεωρώ πως όλα θα πάνε καλά και δεν θα χάσει μεγάλο μέρος της προετοιμασίας του. Σε κάθε περίπτωση, αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να είναι υγιής".

Ο Μουζενίδης το 2019 θα διεκδικήσει μια καλή παρουσία στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ23, στην πρώτη του χρονιά στην κατηγορία.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ