Θετικό δείγμα της Πέρρα στο Βερολίνο

Η IAAF ανακοίνωσε την υπάρξει θετικού δείγματος της Αθανασίας Πέρρα από παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου του Βερολίνου το 2009 με την αθλήτρια να τιμωρείται με τετραετή αποκλεισμό.

Ακόμα ένα μεταχρονολογημένο κρούσμα ντόπινγκ απασχολεί τον ελληνικό αθλητισμό. Όπως ανακοίνωσε στην έκθεση του Οκτωβρίου η IAAF βρέθηκε θετικό δείγμα της Αθανασίας Πέρρα. 

Η 34χρονη άλτρια του μήκους και του τριπλούν είχε κάνει χρήση απαγορευμένης ουσίας στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2009 που διεξήχθη στο Βερολίνο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε η παγκόσμια ομοσπονδία στίβου το θετικό δείγμα πάρθηκε στις 15/8/2009. Έπειτα από αυτή την εξέλιξη της επιβλήθηκε ποινή αποκλεισμού τεσσάρων ετών με ημερομηνία έναρξης τις 04/05/2017 και ημερομηνία λήξης τις 03/05/2021.

Παράλληλα, ακυρώνονται όλα τα αποτελέσματα της από τον Αύγουστο του 2009 μέχρι τον ίδιο μήνα του 2011. Αυτό σημαίνει ότι χάνει τη δέκατη στο ευρωπαϊκό του 2010 και την έβδομη στο ευρωπαϊκό κλειστού του 2011.

Photo credits: Eurokinissi

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Η Desiree Akhavan ξέρει τι κάνει μια λεσβιακή σκηνή πραγματικά σέξι

Μιλήσαμε με τη σκηνοθέτιδα του 'Miseducation of Cameron Post' για το πώς έφτιαξε μία ταινία για κλινικές 'θεραπείας' ομοφυλοφίλων στην Αμερική του Trump, την ανώμαλη προσγείωσή της μετά το μεγάλο βραβείο του Φεστιβάλ Sundance, και το κλειδί για μια αυθεντική, λεσβιακή ερωτική σκηνή.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24