ΣΤΙΒΟΣ

Θα εξετάσουν την καταγγελία του Καραλή στον ΣΕΓΑΣ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ 2019 (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ 2019 (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το Sport24.gr επικοινώνησε με τους ανθρώπους του ΣΕΓΑΣ για να μάθει τη θέση τους σχετικά με την καταγγελία του Εμμανουήλ Καραλή σε βάρος του Δημήτρη Κυτέα, τόνισαν ότι ακόμα δεν την έχουν λάβει στα χέρια τους, αλλά θα πράξουν τα δέοντα μόλις αυτό συμβεί.

Μετά την πληροφορία για την επίσημη καταγγελία του Εμμανουήλ Καραλή σε βάρος του Δημήτρη Κυτέα για ρατσιστική συμπεριφορά το Sport24.gr επικοινώνησε με τους ανθρώπους του ΣΕΓΑΣ για να μάθει τη θέση τους σχετικά με το θέμα.

Από την πλευρά της Ομοσπονδία τονίστηκε πως η έγγραφη καταγγελία δεν έχει φτάσει ακόμα στα χέρια του προέδρου της, Κώστα Παναγόπουλου.

Ωστόσο, ξεκαθαρίστηκε πως μόλις αυτό συμβεί τότε θα προβούν στις απαραίτητες ενέργειες και θα καλέσουν όλους τους εμπλεκόμενους στην αρμόδια επιτροπή, ενώ δεν αποκλείεται το θέμα να φτάσει ακόμα και στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ.

Να αναφέρουμε ότι το 2017 που είχε υπάρξει η έγγραφη διαμαρτυρία της μητέρας του Εμμανουήλ Καραλή για το συγκεκριμένο θέμα, είχαν κληθεί όλοι οι εμπλεκόμενοι στα γραφεία της Ομοσπονδίας και το θέμα, έπειτα από αμοιβαίες εξηγήσεις φάνηκε πως είχε λήξει.

Τελικά, κάτι τέτοιο σύμφωνα με την έγγραφη καταγγελία του Εμμανουήλ Καραλή φαίνεται πως επανήλθε στο προσκήνιο και ανάγκασε τον 19χρονο πρωταθλητή του επί κοντώ να το καταγγείλει στην Ομοσπονδία. Ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ κ. Παναγόπουλος δεν θέλησε να κάνει κάποια δήλωση για το συγκεκριμένο ζήτημα πριν πάρει στα χέρια του την καταγγελία και διαβάσει όσα αναφέρονται σε αυτή, ωστόσο ξεκαθάρισε πως γενικότερα: "Συμπεριφορές που ξεπερνούν τα όρια σε θέματα δεοντολογίας και που ακουμπούν ζητήματα διαφορετικότητας είναι έξω από τη λογική του ΣΕΓΑΣ".

Φυσικά, περιμένουμε με ενδιαφέρον τις επόμενες κινήσεις της Ομοσπονδίας όταν όλοι οι αρμόδιοι πάρουν στα χέρια τους την καταγγελία του Εμμανουήλ Καραλή αφού το θέμα είναι εξαιρετικά σοβαρό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ