ΣΤΙΒΟΣ

Τα συγχαρητήρια του Πρωθυπουργού και της πολιτικής ηγεσίας στη Στεφανίδη

ΛΟΝΔΙΝΟ / ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2017 (ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΛΟΝΔΙΝΟ / ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2017 (ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Σύσσωμη η πολιτική ηγεσία έσπευσε να δώσει συγχαρητήρια στην Κατερίνα Στεφανίδη για τη κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Λονδίνου.

Λίγα λεπτά μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου από την Κατερίνα Στεφανίδη στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου του Λονδίνου ακολούθησαν συγχαρητήρια από τον Πρωθυπουργό της χώρας, Αλέξη Τσίπρα, αλλά και σύσσωμη τη πολιτική ηγεσία της χώρας.

Ο Πρωθυπουργός έδωσε τα συγχαρητήρια του μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο twitter που έγραψε: "Θερμά συγχαρητήρια στην Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Κατερίνα Στεφανίδη που συνεχίζει με τις διακρίσεις & το ήθος της να μας κάνει υπερήφανους".

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, σε συγχαρητήριο τηλεγράφημα προς την Ελληνίδα αθλήτρια σημείωσε: "Η παγκόσμια χρυσή επιτυχία σας επισφραγίζει, με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο, την ήδη εμβληματική αθλητική σας πορεία σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις του στίβου. Τη μοναδική αυτή επιτυχία σας συμπληρώνει το διαχρονικώς κορυφαίο ήθος σας".

Συγχαρητήρια έδωσε και ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, ο οποίος προέβη στην ακόλουθη δήλωση: "Η Κατερίνα Στεφανίδη απέδειξε και απόψε στο Λονδίνο την τεράστια κλάση της κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα! Πλέον είναι εν ενεργεία παγκόσμια πρωταθλήτρια, πρωταθλήτρια Ευρώπης και χρυσή Ολυμπιονίκης.

Η νέα τεράστια επιτυχία της έδειξε στα πέρατα του κόσμου ότι ο ελληνικός αθλητισμός μάχεται και παρά τις δυσκολίες πρωταγωνιστεί! Κατερίνα σε ευχαριστούμε για όσα μας χαρίζεις δίνοντας μας τη δύναμη για να σηκώσουμε όλοι μαζί την Ελλάδα ψηλά".

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκος Μητσοτάκης, επίσης μέσω twitter έγραψε για την πρωταθλήτρια κόσμου: "Συγχαρητήρια στην Κατερίνα Στεφανίδη για το χρυσό στο Λονδίνο. Αχτύπητη! Ανίκητη! Μας γέμισε περηφάνια ξανά!"

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ