ΣΤΙΒΟΣ

Στο Ευρωπαϊκό Κ23 και η Μαρινάκου

Στο Ευρωπαϊκό Κ23 και η Μαρινάκου
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το όριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23 του Μπίντγκοζ εξασφάλισε η Αναστασία Μαρινάκου στα 1.500 μέτρα.

Η πρωταθλήτρια των μεσαίων αποστάσεων, αγωνίστηκε σήμερα σε μίτινγκ στην πόλη Βελένιε της Σλοβενίας και τερμάτισε σε 4.19.98, επίδοση καλύτερη από το όριο για το κορυφαίο γεγονός της κατηγορίας της.

Η Μαρινάνου κατέλαβε την πέμπτη θέση στον αγώνα, βελτίωσε το φετινό της ρεκόρ και παράλληλα πέτυχε τον πρώτο της στόχο στη σεζόν.

Πτήσεις, γκρουπ και παραλαβή ιματισμού για τη διοργάνωση της Λιλ

Σε δύο γκρουπ θα ταξιδέψει η εθνική ομάδα για τη Γαλλία, προκειμένου να συμμετάσχει στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων, που θα γίνει 23-25/6 στη Λιλ.

Οι αθλητές και οι αθλήτριες που θα ταξιδέψουν την Τετάρτη για τη Γαλλία, θα πρέπει να παραλάβουν τον αθλητικό ιματισμό, σήμερα, Τρίτη (20/6) από τα γραφεία του ΣΕΓΑΣ από τις 16.00 έως τις 18.00.

Για την Γαλλία αναχωρούν την Τετάρτη οι εξής αθλητές: Παναγιώτης Τριβυζάς, Κώστας Νάκος, Μαρία Μπελιμπασάκη, Κατερίνα Δαλάκα, Ελισάβετ Πεσιρίδου, Ανδριάνα Φέρρα, Τατιάνα Γκούσιν, Γιάννης Νυφαντόπουλος, Μιχάλης Παππάς, Κώστας Δουβαλίδης, Γρηγορία Κεραμιδά, Λυκούργος Τσάκωνας, Αννα Βασιλείου, Ειρήνη Βασιλείου.

Οι αθλητές και αθλήτριες που θα ταξιδέψουν για τη Λιλ την Πέμπτη θα πρέπει να παραλάβουν τα πράγματα τους την Τετάρτη (21/6) από τις 16.00 έως τις 18.00 από τα γραφεία του ΣΕΓΑΣ.

Αναλυτικά οι αθλητές που ταξιδεύουν την Πέμπτη είναι: Θάνος Καλάκος, Ανδρέας Δημητράκης, Κώστας Γκελαούζος, Νίκος Γκότσης, Κώστας Μπανιώτης, Κώστας Ζήκος, Μίλτος Τεντόγλου, Δημήτρης Τσιάμης, Νίκος Σκαρβέλης, Ιάσωνας Θανόπουλος, Μιχάλης Αναστασάκης, Γιάννης Κυριαζής, Πέτρος Κυριακίδης, Κώστας Κουτσούκης, Γιώργος Λαμπρόπουλος, Χρήστος Αλμπάνης, Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου, Αναστασία Μαρινάκου, Ράνια Ρεμπούλη, Μαρίνα Μανιαδάκη, Κατερίνα Στεφανίδη, Λίλη Αλεξούλη, Βούλα Παπαχρήστου, Σταματία Σκαρβέλη, Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου, Ηλιάνα Κοροσίδου, Σοφία Υφαντίδου, Μαρία Γάτου, Δέσποινα Μουρτά, Κώστας .

Τα μέλη της αποστολής τόσο την Τετάρτη όσο και την Πέμπτη θα πρέπει να είναι στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος στις 15.00 φορώντας την εμφάνιση της εθνική ομάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ