ΣΤΙΒΟΣ

Στο εθνικό Πρωτάθλημα των ΗΠΑ η Εθνική ομάδα

Στο εθνικό Πρωτάθλημα των ΗΠΑ η Εθνική ομάδα

Στο Πόρτλαντ βρίσκεται η ελληνική ομάδα, που θα πάρει μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού (17-20/3). Εξάλλου, ο Αναστασάκης ήταν τέταρτος στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο ρίψεων.

Στο Πόρτλαντ των ΗΠΑ βρίσκεται η ελληνική ομάδα, που θα πάρει μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού (17-20/3). Η ελληνική αποστολή (απουσιάζει μόνο η Στεφανίδη, που θα ταξιδέψει την Κυριακή) θα έχει την ευκαιρία να βρεθεί το Σάββατο (12/3) στο στάδιο, όπου θα φιλοξενηθεί το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, όχι για να κάνει προπόνηση, αλλα για να παρακολουθήσει το εθνικό πρωτάθλημα των ΗΠΑ, που είναι σε εξέλιξη.

Οι αθλητές μέχρι την Δευτέρα (14/3) θα μπορούν να χρησιμοποιούν για την προπόνηση τους κάποια από τα διαθέσιμα γυμναστήρια για βάρη, ενώ όσοι θα θέλουν να κάνουν προπόνηση σε στίβο, θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν το ανοιχτό Πανεπιστημιακό στάδιο.

Ο Αναστασάκης ήταν τέταρτος στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο ρίψεων

Εξάλλου, την τέταρτη θέση στη σφυροβολία Νέων στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ρίψεων, στο Αράντ της Ρουμανίας, κατέλαβε ο Μιχάλης Αναστασάκης. Ο Ελληνας πρωταθλητής δυσκολεύτηκε να βρει ρυθμό στον αγώνα και είχε μόλις μία έγκυρη προσπάθεια, την πέμπτη, με 70,71 μέτρα.

Ο αθλητής του Αλέξανδρου Παπαδημητρίου προσπάθησε να κυνηγήσει μια επίδοση καλύτερη από το 74,52 μ. της περασμένης εβδομάδας, ωστόσο ο αγώνας δεν του βγήκε όπως θα ήθελε.

Νικητής ήταν ο Τούρξος Οζκάν Μπαλτατσί με 72,89 μ., δεύτερος ο Ούγγρος Μπενσέ Χαλάζ με 71,16 μ. και τρίτος ο Ματίγια Γκρέγκοριτς (Κροατία) με 71,13 μέτρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ