ΣΤΙΒΟΣ

Στίβος: Το βλέμμα στις ρίψεις στο μίτινγκ του Χάλε

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ (EUROKINISSI SPORTS / ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ)
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ (EUROKINISSI SPORTS / ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ) EUROKINISSI SPORTS

Στο Χάλε της Γερμανίας θα αγωνιστούν το Σαββατοκύριακο (1-2/6), αρκετοί πρωταθλητές μας των ρίψεων.

Το γνωστό μίτινγκ θα αποτελέσει τον επόμενο αγωνιστικό στόχο του Μιχάλη Αναστασάκη στη σφυροβολία. Ο αθλητής του Αλέξανδρου Παπαδημητρίου διανύει πολύ καλή σεζόν, αφού έχει ήδη πετύχει 76,63 μ. κι έχει πιάσει το όριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ντόχα.

Στην ίδια διοργάνωση θα συνεχίσει τους αγώνες της και η πρωταθλήτρια της δισκοβολίας, Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου. Η έμπειρη αθλήτρια κυνηγά βολές πάνω από τα 59,00 μ., προκειμένου να βελτιώσει το φετινό της ρεκόρ. Στη σφαιροβολία των Ανδρών το ελληνικό ενδιαφέρον είναι μεγάλο, αφού εκεί θα είναι για να αγωνιστεί ο Νικόλας Σκαρβέλης στον πρώτο του αγώνα στην Ευρώπη, ο Οδυσσέας Μουζενίδης, που στην Έδεσσα πέτυχε 19,12 μ. και έδειξε σε ανοδική κατάσταση, αλλά και ο πάντα σταθερός, Τάσος Λατιφλάρι.

Η Ελίνα Τζένγκο μετά το πανελλήνιο ρεκόρ Κ20 στα "Αλεξάνδρεια" θα επιστρέψει στο ακόντιο Κ18, προκειμένου την Κυριακή (2/6) στο Χάλε να βελτιώσει εκ νέου την κορυφαία επίδοση όλων των εποχών παγκοσμίως.

Στον ακοντισμό Κ20 θα πάρει μέρος ο Αρτέμιος Καπασακαλίδης, στη σφαιροβολία Κ18 η Αναστασία Ντραγκομίροβα και στη δισκοβολία Κ20, η Σοφία Κεσσίδη.

Εξάλλου, με ενδιαφέρον αναμένεται η πρώτη συμμετοχή του Μάρκου Γκούρλια στα 3.000 μ. στο μίτινγκ του Όρντεγκεμ στο Βέλγιο. Ο δρομέα του Δημήτρη Θεοδωρίδη, όπως και πέρυσι έτσι και φέτος, πέρασε μεγάλο μέρος της προετοιμασίας του στο υψόμετρο του Μαρόκο γεγονός που του επιτρέπει να σκέφτεται γρήγορες κούρσες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ