ΣΤΙΒΟΣ

Στίβος: Τέλος στη συνεργασία Παπαχρήστου - Πομάσκι

ΒΕΡΟΛΙΝΟ 2018 / ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΒΕΡΟΛΙΝΟ 2018 / ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Βούλα Παπαχρήστου ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας της με τον Γιώργο Πομάσκι μετά από αρκετά χρόνια. Θα συνεχίσει με τον Δημήτρη Βασιλικό.

Την προετοιμασία της για τη νέα σεζόν ξεκίνησε η Βούλα Παπαχρήστου κάνοντας μια σημαντική αλλαγή στην προπονητική της καριέρα. Η πρωταθλήτρια Ευρώπης στο τριπλούν μετά την πολύχρονη και επιτυχημένη συνεργασία με τον Γιώργο Πομάσκι, θα συνεχίσει με νέο προπονητή τον Δημήτρη Βασιλικό.

Η έμπειρη αθλήτρια έχει ως στόχο της νέας χρονιάς τη συμμετοχή και διάκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, διοργάνωση για την οποία ξεκίνησε ήδη την προετοιμασία της.

"Με προπονητή τον Δημήτρη Βασιλικό ξεκινώ το νέο κύκλο της προσπάθειας μου για τη δύσκολη ολυμπιακή χρονιά. Ο στόχος σταθερός: να τιμήσω και πάλι τα ελληνικά χρώματα στα στάδια της Ευρώπης και του κόσμου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω για την πολυετή συνεργασία μας, τον Γιώργο Πομάσκι", δήλωσε με σχετική ανάρτηση στα social media, η Βούλα Παπαχρήστου.

Σίγουρα πρόκειται για μία σημαντική αλλαγή αφού η συνεργασίας της Παπαχρήστου με τον Πομάσκι κρατούσε από όταν η 30χρονη σήμερα πρωταθλήτρια ήταν ακόμα Νεάνιδα. Η συνεργασία τους είχε διακοπεί το 2013, αλλά στη συνέχεια οι δρόμοι τους συναντήθηκαν ξανά.

Να τονίσουμε ότι η Παππχρήστου μετά την επιστροφή το 2015 έχει κατακτήσει πέντε μετάλλια σε ευρωπαϊκά και παγκόσμια πρωταθλήματα (ένα χρυσό, ένα ασημένιο και τρία χάλκινα).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ