ΣΤΙΒΟΣ

Στίβος: Πτήση στα 5,70μ. για τον Φιλιππίδη

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ EUROKINISSI SPORTS

Ο Κώστας Φιλιππίφης έφτασε μέχρι τα 5,70μ. στο μίτινγκ του Κότμπους και κατέλαβε την τρίτη θέση πίσω από τους Κέντρικς και Μπρόεντερς.

Καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Κώστας Φιλιππίδης στο μίτινγκ που έγινε στο Κότμπους της Γερμανίας. Ο κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ έδειξε να βρίσκει νωρίς στη σεζόν το ρυθμό του, αφού έφτασε μέχρι τα 5,70 μ., στον δεύτερο αγώνα του στη σεζόν.

Ο Έλληνας άλτης ξεκίνησε στα 5,30 μ. και συνέχισε δίχως να χάσει άλμα στα 5,40 μ., 5,50 μ. και 5,60 μέτρα. Στη συνέχεια άφησε το 5,65 μ. για να περάσει με τη δεύτερη τα 5,70 μέτρα.

Ο έμπειρος άλτης επέλεξε να μην σπαταλήσει δυνάμεις στα 5,75 μ., προκειμένου τον πήχη στα 5,80 μ, όσο και το όριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, ύψος στο οποίο είχε καλές προσπάθειες, όμως, δεν το ξεπέρασε.

Ο Φιλιππίδης - όπως και όλοι οι αθλητές παγκοσμίως - έβγαλε από σήμερα το πρόγραμμα του Παγκοσμίου πρωταθλήματος κλειστού, αφού η WA ανακοίνωσε την ακύρωση του, ωστόσο φαίνεται πως και φέτος θα είναι από τους πρωταγωνιστές του αγωνίσματος.

Ο πρωταθλητής μας κατέλαβε την τρίτη θέση πίσω από τον Σαμ Κέντρικς (5,80 μ) και τον Μπεν Μπρόεντερς (Βέλγιο) που ανέβηκε πάνω από τα 5,75 μέτρα. Ο Φιλιππίδης θα κάνει τον επόμενο αγώνα του την Παρασκευή (31/1) στον δεύτερo αγώνα της σειράς Indoor Tour, στην Καρλσρούη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ