ΣΤΙΒΟΣ

Στίβος: Όγδοη η Καρύδη στο τριπλούν, δέκατος ο Φιλιππίδης στο επί κοντώ

ΠΑΤΡΑ 2019 / ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΠΑΤΡΑ 2019 / ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Κώστας Φιλιππίδης κατέλαβε τη δέκατη θέση στο επί κοντώ και η Σπυριδούλα Καρύδη ήταν όγδο στο τριπλούν στο μίτινγκ ISTAF που πραγματοποίηθηκε την Κυριακή (01/09) στο Βερολίνο.

Σε ένα από τα καλύτερα μίτινγκ, το γνωστό ISTAF στο Βερολίνο πήραν μέρος σήμερα ο Κώστας Φιλιππίδης και η Σπυριδούλα Καρύδη.Ο παγκόσμιος πρωταθλητής μας αγωνίστηκε στο επί κοντώ όπου σημείωσε καλύτερη επίδοση 5.50μ ξεπερνώντας με την πρώτη προσπάθεια και τα 5.35μ. ενώ απέτυχε στα 5.60μ.

Έτσι, με καλύτερη επίδοση στα 5.50μ. κατέλαβε την δέκατη θέση. Νικητής του αγωνίσματος ήταν ο Ντουπλάντις με 5.80μ, δεύτερος με την ίδια επίδοση ο Κέντρικς και τρίτος ο Λίσεκ με 5.70μ.

Στον ίδιο αγώνα πήρε μέρος στο τριπλούν και η πρωταθλήτρια Ευρώπης στις νεάνιδες Σπυριδούλα Καρύδη η οποία πήρε την 8η θέση με καλύτερη επίδοση στα 13.25μ (-1,3) που πέτυχε στην τελευταία προσπάθειά της. Νικήτρια στον αγώνα η Ρίκιτς (Τζαμάικα) με 14.63μ, δεύτερη η Μαμόνα (Πορτογαλία) 14.18μ και τρίτη η Κίλτι (Λιθουανία) 14.15.

Το ISTAF μίτινγκ ανήκει στη σειρά των αγώνων στίβου World Challenge και ήταν ο προτελευταίος αγώνας ενώ η σειρά ολοκληρώνεται την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου στο Ζάγκρεμπ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ