ΣΤΙΒΟΣ

Στίβος: Νέο στρώμα για επί κοντώ στο ΟΑΚΑ

Στίβος: Νέο στρώμα για επί κοντώ στο ΟΑΚΑ

Μετά από ενέργειες της διοίκησης του ΟΑΚΑ υπάρχει από σήμερα (11/06) στρώμα για το επί κοντώ στο βοηθητικό Κ1.

Μια ευχάριστη έκπληξη περιμένει από σήμερα (11/06) τους άλτες του επί κοντώ, οι οποίοι προπονούνται στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Σταδίου. Στο βοηθητικό στάδιο Κ1 τοποθετήθηκε σήμερα με ενέργειες της διοίκησης του σταδίου, στρώμα του επί κοντώ, το οποίο ανήκει στο ΟΑΚΑ.

Η διοίκηση του σταδίου ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα του ΣΕΓΑΣ, και διέθεσε προς χρήση ένα στρώμα επί κοντώ για την προπόνηση αθλητών και αθλητριών για τους καλοκαιρινούς μήνες.

Είναι η πρώτη φορά την τελευταία πενταετία, που το στρώμα παραχωρείται στον ΣΕΓΑΣ κι έτσι οι άλτες θα έχουν την ευκαιρία για προπόνηση τόσο έξω όσο και στο κλειστό προπονητήριο. Η ομοσπονδία ευχαριστεί για την άμεση αντίδραση, τον συντονιστή διευθυντή του ΟΑΚΑ, Κωνσταντίνο Χαλιορή, τον αναπληρωτή διευθυντή Αλέξανδρο Κανδύλη και τον υπεύθυνο οργάνων της εγκατάστασης Χρήστο Γιανακόπουλο.

Το στρώμα θα παραμείνει προς χρήση στο ανοιχτό προπονητήριο μέχρι το Σεπτέμβριο και θα αποθηκευθεί για τους χειμερινούς μήνες και τοποθετηθεί και πάλι τον Μάιο του 2021.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ